La Policia Local de Pego celebra el dia dels Àngels Custodis distingint a tres agents

José Manuel Giménez, Marcos Martín Sendra i Mercedes Sastre Sendra, per la seua actuació en una col•laboració amb la Guàrdia Civil que va portar a unes detencions. Esta era una de les activitats realitzades pel cos pegolí en el dia del seus patrons.
La Policia Local de Pego va celebrar dimecres passat el dia dels seus patrons, els Àngels Custodis, aquells que acompanyen les persones en el camí de la vida per a cuidar-les dels perills de l’ànima i el cos, per a protegir-les del mal i guiar-les en el difícil camí. Com cada any ho van fer amb una missa per honorar-los i, a continuació, un esmorzar al que van assistir tots els membres del cos municipal en actiu i també els retirats ja. A eixe esmorzar també van acudir representants de la corporació municipal.
La celebració dels Àngels Custodis va ser triada per a distingir tres agents de la Policia Local de Pego, José Manuel Giménez, Marcos Martín Sendra i Mercedes Sastre Sendra per la seua actuació conjunta amb la Guàrdia Civil, ja que la seua col•laboració va permetre realitzar diverses detencions. Així mateix, la Policia Local de Pego va entregar un detall a l’exalcalde del municipi, Carmelo Ortolà, pel tracte que, durant els seus anys al capdavant del consistori, ha tingut envers el cos de seguretat municipal.
La celebració la van continuar, ja en més intimitat, amb una paella entre els agents.1073 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!