L’Ajuntament de Pego rep la resolució de conselleria per la qual es concedeix 110.800 euros perquè el tram de 2-3 anys a l’escoleta municipal ‘La Trilladora’ siga gratuït per a les famílies usuàries

Esta concessió permet que l’escoleta infantil municipal puga tenir contractades, per a eixa franja d’edat dos professores i dos tècniques d’educació infantil, segons informa la regidoria d’Educació.

L’Ajuntament de Pego va rebre ahir, 23 d’octubre, la notificació oficial de la Conselleria d’Educació amb la resolució de la convocatòria definitiva del bo infantil per a l’alumnat de 2-3 anys de les Escoles Infantils Municipals curs 2018-2019. L’Escoleta Infantil Municipal de Pego rebrà un total de 110.800€ per a les dos unitats en funcionament que té del tram 2-3 anys en este centre educatiu municipal, segons consta en la resolució remesa al consistori pegolí.

Cal recordar que este curs, la matrícula i l’assistència és gratuïta en el tram de 2-3 anys, tal com contempla la Conselleria d’Educació, tot i que queden exclosos de l’ajuda el menjador i el material. Ara, la Conselleria ha notificat la quantia total de la subvenció perquè este tram siga gratuït en l’Escoleta Infantil ‘La Trilladora’.

Esta situació permet que la regidoria d’Educació continue apostant per un servei educatiu de qualitat i proper, segons assenyalava el regidor de l’àrea José Merí, que recordava l’última reforma a l’escoleta infantil ‘La Trilladora’. Una reforma que, entre d’altres coses ha consistit en una divisió d’aules que fins ara no existia, la qual millora l’atenció dins l’aula dels xiquets i les xiquetes que assistixen.

1356 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!