L’Ajuntament de Pego ja no obrirà els dissabtes de matí

Després que el Butlletí Oficial de l’Estat publicara la resolució de 28 de setembre de 2016 per la que s’establix el calendari de dies inhàbils a efectes de còmputs de terminis en l’àmbit de l’Administració General de l’Estat per a 2016. Com a novetat, s’exclouen els dissabtes com a còmput de terminis.

El BOE publicava el passat 1 d’octubre, la resolució de 28 de setembre de 2016, de la Secretaria d’Estat d’Administracions Públiques, per la qual s’establix el calendari de dies inhàbils als efectes de còmputs de terminis, en l’àmbit de l’’Administració General de l’’Estat per a l’any 2016, a partir del dia 2 d’octubre de 2016. La novetat d’esta resolució és que la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en l’article 30.2, exclou els dissabtes del còmput de terminis.

Així, a partir del 2 d’octubre de 2016 i fins el 31 de desembre de 2016, seran dies inhàbils, en l’àmbit de l’’Administració General de l’’Estat, als efectes de còmputs de terminis:

a) En tot el territori nacional: els dissabtes, els diumenges i els dies declarats com a festes d’àmbit nacional no substituïbles, o sobre les quals la totalitat de les comunitats autònomes no ha exercit la facultat de substitució.

b) En l’àmbit territorial de les comunitats autònomes: aquells dies determinats per cada Comunitat Autònoma com a festius. Així, des d’ara fins a finals d’any, seran inhàbils, a banda dels dissabtes i diumenges, l’1 de novembre i el 6, el 8 i el 26 de desembre.

c) En els àmbits territorials de les Entitats que integren l’Administració Local: els dies que establisquen les respectives comunitats autònomes en els seus corresponents calendaris de dies inhàbils.

Esta resolució ha derivat en el tancament, els dissabtes de matí (de 10 a 13h.) de l’Ajuntament de Pego. Esta mesura es va fer efectiva per primera vegada el passat dissabte 8 d’octubre. Des del consistori pegolí recorden que, tot i que l’Ajuntament no òbriga les seues portes els dissabtes, es poden continuar fent registres de forma virtual des de la web municipal: www.pego.org, sempre que es dispose d’un DNI electrònic.

1385 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!