Els tercers dimarts mes AMADEM estarà a la Mancomunitat de Serveis Socials

A partir de demà, els tercers dimarts de mes, el servei d’informació, orientació i assessorament psicològic d’AMADEM es desplaçarà fins a Pego per a apropar-se a les persones que patixen malaltia mental i facilitar-los informació, coneixements, estratègies i habilitats per a tindre major capacitat d’afrontar la malaltia i augmentar la seua qualitat de vida; i per un altre costat informar, orientar i assessorar a familiars i la resta de població sobre aspectes relacionats amb la Salut Mental. Serà de 9.30 a 13.30h., a la Mancomunitat de Serveis Socials. Per a demanar cita prèvia s’haurà de telefonar allí, al 96 557 06 01.

La Mancomunitat de Serveis Socials acollirà, a partir de demà i una vegada al mes, més concretament el tercer dimarts de cada mes, un nou servei al seu si. Es tracta del servei d’informació, orientació i assessorament psicològic d’AMADEM, l’ONG de la Salut Mental de la Marina Alta.

Este servei que arriba a Pego gràcies a la col·laboració entre AMADEM i l’Ajuntament de Pego, el que oferix és un servei d’informació, orientació i assessorament sobre aspectes relacionats amb la Salut Mental en relació a un/a mateix o sobre un familiar. Aspectes com poden ser, els recursos que existixen a la comarca, informació sobre distintes malalties (símptomes, tractaments,…), plantejament de problemes i possibles solucions, entre d’altres. Així mateix, preveu la possibilitat de fer un grup de Psicoeducació per a persones amb malaltia mental i/o un grup d’autoajuda per a familiars de persones amb malaltia mental.

Les persones que es poden beneficiar d’este nou servei que s’oferix des d’AMADEM a la Mancomunitat de Serveis Socials són persones que presenten problemes emocionals i psicològics, com ara bé, la depressió, l’ansietat, i altres trastorns més greus com la esquizofrènia o trastorn bipolar, entre d’altres.

També va dirigit a familiars o cuidadores de persones amb estes malalties mentals que tinguen una situació familiar complicada on s’observen problemes de comportament.

El servei tindrà lloc el tercer dimarts de cada mes, de 9.30 a 13.30h en Serveis Socials. Pots contactar al tf 96 557 06 01 per agafar cita prèvia.

 

1852 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!