La XIII Fira de Comerç de Pego celebra novetats

Entrem en el compte enrere per a una nova edició de la Fira de Comerç de Pego i enguany, en la XIII edició les novetats són la tònica dominant. La Regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego, amb l’estreta col·laboració de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, presenten canvis en la data i la ubicació en què es durà a terme. En el format i també el lema que convida a què ‘Celebrem Pego’.

Esta és la setmana del compte enrere per a la Fira de Comerç de Pego que enguany arriba a la seua XIII edició i ho fa apartant les supersticions a un costat. Així les coses, la Regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego, qui organitza l’esdeveniment, i l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, que hi col·labora estretament, van decidir ja fa mesos pegar-li la volta al 13 i omplir de novetats la nova edició de la Fira de Comerç.

cartell-2016-50Enguany els colors de la tardor seran els que acompanyaran la Fira de Comerç de Pego, perquè si els darrers anys este important esdeveniment s’havia realitzat durant el pont de desembre, en 2016 la data de celebració s’avança este cap de setmana del 22 i 23 d’octubre.

La ubicació també canvia. Si les darreres edicions s’havien desenvolupat al Mercat Municipal, la XIII es trasllada al Pla de la Font, que ja va acollir alguna edició anterior. Allí Pego i la resta de visitants de la Fira comprovaran el canvi de format que també ha incorporat la XIII Fira de Comerç de Pego. I és que enguany durant el dissabte 22 d’octubre les empreses i comerços participants mostraran els seus productes o serveis al públic assistent. Diumenge 23 d’octubre el torn serà per a les associacions i les seues activitats diverses. La més destacada, la VII Caminada per la vida que organitza l’Associació Esperança i que es durà a terme des de les 11 del matí.


El lema triat per a la XIII Fira de Comerç és ‘Celebrem Pego’, un concepte que permetrà als estands participants exposar productes i serveis relacionats amb tot tipus de celebracions, des de bodes, comunions i batejos, passant per aniversaris i acabant, entre d’altres, en inauguracions de cases.

La fira està subvencionada per l’Ajuntament de Pego, la Conselleria d’Economia, Sectors Productius, Comerç i Indústria i la Diputació d’Alacant.

1680 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!