7 alumnes del Col·legi Sant Antoni reciten poesia a la Residència Sant Joan de Déu

Una experiència que, asseguren, va ser «inoblidable i molt enriquidora» perquè l’alumnat va rebre a canvi de la seua iniciativa, el relat de diferents històries d’algunes de les persones que actualment hi viuen a la Residència. De fet, ja estan preparant la pròxima visita.

Fa pocs dies 7 alumnes del Col·legi Sant Antoni, Samara Cortés, Juan Cortés, Claudia Mengual, Andrea Moltó, Pablo Morera, Lara Pons i David Sendra van ser protagonistes d’una activitat poc habitual en la seua vida acadèmica. Durant una estona es van transformar en rapsodes i van recitar poesia per a les persones que viuen a la Residència Sant Joan de Déu de Pego.

Relaten que «després de setmanes buscant, triant, assajant i preparant el recital» este va tindre lloc i «va ser una vivència inoblidable i molt enriquidora», perquè no només ells i elles van recitar els poemes que havien triat i treballat prèviament, sinó que després de la recitació, «algunes persones ens van contar històries molt boniques sobre les seues vides», expliquen.

Tot d’una, conclouen, «ens va encantar l’experiència i ja estem preparant la pròxima visita».

 

1809 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!