L’Ajuntament de Pego inicia la senyalització de vials a Monte Pego

Esta, però, només la realitzarà en els vials que han estat cedits per la promotora al consistori. L’actuació, que estava prevista per a abans que finalitzara l’estiu, s’ha retardat pels protocols d’actuació que comporta l’expedient de la urbanització. Esta actuació estava valorada inicialment en 18.000€.

14650639_1797707633776297_7363868408856710232_n
Foto publicada per l’Associació PRO-Montepego, Property Owners

L’Ajuntament de Pego ha iniciat la primera fase del pla d’actuació en què ha dividit el consistori les diferents obres que ha projectat per a posar al dia la urbanització en el terme municipal de Pego, una intervenció que, actualment, permet el procés judicial marcat per la sentència 189/2014. Esta primera fase consistix en la senyalització de vials a Monte Pego. Esta actuació es projecta a instàncies dels propietaris de Monte Pego que ja havien passat un llistat al consistori amb els punts més problemàtics respecte a senyalització i estat del ferm dels vials.


14484829_1797704677109926_6921108089413594430_n
Foto publicada per l’Associació PRO-Montepego, Property Owners

A principis d’agost l’alcalde, Enrique Moll, va anunciar que l’actuació podria començar-se abans que finalitzara l’estiu. El període d’espera, però, ha sigut més llarg del desitjat atès que, en cada pas que el consistori dóna per a intervenir en la urbanització Monte Pego, ha de respectar els drets procedimentals del promotor de la urbanització. Això suposa, habitualment, que poden passar entre 4 ó 5 mesos des què se sol·licita la intervenció fins que es pot actuar perquè ací entren els terminis administratius que van retardant el procés.

El que sí que es va fer a abans de l’estiu va ser un informe redactat per la Policia Local per determinar les senyalitzacions més adients a cada vial. Este informe es va acompanyar d’una memòria econòmica elaborada per l’oficina tècnica amb el cost de cada senyal. Eixe informe es va traslladar al promotor de la urbanització, que tenia un període determinat per executar-lo. A principis d’agost agents de la policia local i treballadors de l’oficina tècnica es van desplaçar fins a Monte Pego per comprovar si l’empresa urbanitzadora havia realitzat les tasques d’adequació. En verificar que no s’havia fet res, l’Ajuntament de Pego va iniciar el període de notificacions al propietari de la urbanització per notificar-li que anava a procedir a actuar sobre els vials que són titularitat municipal que és on pot actuar el consistori pegolí, sense perjudici dels drets del promotor de la urbanització.

1413 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!