L’Ajuntament de Pego ha rebut ajudes del Servef per un valor total de 61.466,64 euros

Estes ajudes han permès la contractació de 7 persones derivades i seleccionades pel Servef per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals de Pego, a través dels programes ‘Salari Jove’, EMCORP i EMCOLD.

L’Ajuntament de Pego ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes del Servef per un valor total de 61.466,64 euros a través dels programes ‘Salari Jove’, EMCORP i EMCOLD que han permès contractar 7 persones derivades i seleccionades pel Servef per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals de Pego.

Amb el programa Salari Jove, l’Ajuntament de Pego ha pogut contractar una persona menor de 30 anys, desocupada, en la modalitat de contracte en pràctiques per a la realització de tasques relacionades en la Llicenciatura de Camins, Canals i Ports. La persona seleccionada treballa en el departament d’Urbanisme a temps complet i per un període de 7 mesos. L’ajuda concedida en este cas és de 17.053,08€.

Dins del programa EMCORP, l’ajuda sol·licitada i concedida ha sigut de 22.412,84 euros. L’objecte d’esta convocatòria ha segut la concessió de subvencions adscrites a la contractació de persones desocupades per a la realització d’obres o serveis d’interès general per a la localitat. Amb esta ajuda, des de l’Ajuntament de Pego s’han contractat 5 persones: un obrer oficial de 1a, un peó de la construcció, un pintor, un llanterner i un monitor esportiu. Els contractes en este cas són de 30 hores setmanals durant 3 mesos.

La tercera subvenció concedida a Pego s’emmarca en el programa EMCOLD, l’ajuda sol·licitada i concedida ha sigut de 22.000 euros. Amb ella s’ha contractat un tècnic d’inserció amb experiència mínima de 24 mesos en l’àmbit de l’orientació professional, per a poder realitzar itineraris individualitzats i personalitzats a parats de llarga durada a Creama. La persona està contractada 7 mesos i a jornada completa.

2157 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!