L’Ajuntament de Pego contracta 3 pintors i 2 obres a través del Pla Conjunt d’Ocupació

Són cinc persones majors de 45 anys i aturades de llarga duració. Treballaran en tasques de rehabilitació durant 4 mesos. Dilluns començaran a treballar.
En 2013 es va posar en marxa el Pla Conjunt d’Ocupació en el que participen Generalitat, Diputacions i Ajuntaments. L’objectiu d’esta iniciativa que continua en 2015 és afavorir la contractació de persones desocupades per tal de disminuir la taxa d’atur, a més d’incentivar l’activitat de les empreses locals i provincials. Una de les condicions del Pla Conjunt d’Ocupació és que els contractes han de ser, com a mínim de tres mesos, amb una jornada d’almenys 25 hores setmanals.

A Pego, després d’estudiar les necessitats bàsiques del municipi, explicava Alícia Siscar, regidora d’Urbanisme i Obres i Serveis, es va decidir contractar a cinc persones, tres pintors i dos obrers per a agilitzar la rehabilitació i posada a punt d’alguns edificis municipals com el mateix ajuntament o el col·legi Pérez Ramos. El Pla Conjunt d’Ocupació ha permès contractar estes cinc persones durant quatre mesos amb un 60% de la jornada laboral. Destacava Alícia Siscar que el procés de selecció es duu a terme a través de Creama.

Els seleccionats començaran a treballar dilluns i ho faran a l’edifici Pérez Ramos i per arreglar diverses voreres alçades per arrels, ja que l’Ajuntament de Pego necessita un elevador per a reparar les goteres que han aparegut al sostre del consistori.

Avançava la regidora d’Obres i Serveis que actualment l’Ajuntament també està habilitant places d’aparcament per a persones amb discapacitat davant els col·legis de la localitat per a facilitar el pas de xiquets i xiquetes amb cadira de rodes.
784 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!