L’Ajuntament de Pego aprova la primera modificació de crèdit de 2018

Per valor de 123.300€. La major part d’esta modificació es deu al canvi en la forma de pagament de la planta de tractament del Campello. El ple ordinari d’abril també aprovava el segon reconeixement de crèdit de 2018 per un valor de 29.808€.

El passat dijous, 5 d’abril, es va celebrar a l’Ajuntament de Pego sessió plenària ordinària corresponent al mes d’abril. Entre els punts a debatre, el segon reconeixement de crèdits i la primera modificació per suplements de crèdits i crèdits extraordinaris.

El reconeixement de crèdit nº2/2018 va ser relatiu a despeses efectuades en exercicis anteriors per un import de 29.808€. Una xifra que es carrega a l’exercici 2018. El regidor d’Hisenda, Carmelo Ortolà, va informar que es tracta de factures de 2017. Les primeres, per un import de 5.835€, van a càrrec del romanent de tresoreria. La resta, fins a 24.000€, van a la partida pressupostària corresponent de l’exercici actual.

Este segon reconeixement de crèdits era aprovat amb els vots favorables de PSPV, CdPI i PP i les abstencions de Compromís per Pego i Volem Pego.

La primera modificació per suplements de crèdits i crèdits extraordinaris està finançada mitjançant transferències de crèdit entre les aplicacions de despeses i està valorada en 123.300€. La partida més important és de 121.000€ i es destinarà a pagar les despeses de la planta de tractament del Campello. Açò es dóna enguany perquè anteriorment es pagava del capítol 2 dels pressupostos municipals, relatiu al pagament de factures i, a partir de juliol de 2018 s’haurà de pagar per transferència al Consorci MARE Marina Residus.

La resta dels imports són factures que no tenen consignació pressupostària, però que són treballs ja realitzats que s’han d’abonar. El regidor d’Hisenda, Carmelo Ortolà, detallava que es tracta de 4 factures que no tenen dotació i que sumen 2.300€.

La primera modificació pressupostària era aprovada amb els vots a favor de l’equip de govern, PSPV i CdPI. Els grups de l’oposició, Compromís per Pego, PP i Volem Pego s’abstenien.

 

1388 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!