Pego aprova la revisió de preus de l’empresa de recollida del fem

Esta és acord a l’increment de l’IPC, el que dóna com a resultant que el consistori pagarà des de desembre de 2017 fins desembre de 2018 587.321€ més IVA a SAV per la recollida i el transport de residus de la localitat. La revisió de preus es va aprovar amb els vots a favor de PSPV, CdPI i PP i les abstencions de Compromís per Pego i Volem Pego.

El primer punt a l’ordre del dia del plenari ordinari d’abril, celebrat el passat dia 5 a l’Ajuntament de Pego, va abordar la revisió del preus del contracte de recollida i transport de residus sòlids urbans de la localitat. La proposta ascendia a 587.321,67€ més IVA i s’aplicaria de desembre de 2017 a desembre de 2018.

La regidora de Residus, Laura Castellà, anunciava que es tracta d’un tràmit habitual que respon a l’ajust de preus d’acord amb l’IPC. Comentava que, a excepció del primer any de contracte, quan l’IPC va ser negatiu, a finals d’any es revisen els preus amb l’empresa de residus.

La portaveu de Compromís per Pego, Anna Sastre, va preguntar a Castellà, en referència a esta informació, si en ser negatiu l’IPC no es revisava el contracte, al que la titular de Residus contestava que sí que es revisava, però a la baixa.

La revisió de preus del contracte de recollida i transport de residus sòlids urbans va ser aprovada amb els vots a favor de PSPV, CdPI i PP i les abstencions de Compromís per Pego i Volem Pego.

 
1435 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!