L´adequació del Passeig Cervantes a punt d´executar-se

Aquesta obra que venia reflectida en els pressupostos de l´any passat amb una partida de 90.000 euros que finalment seran 72.000. Les obres consisteixen a canviar el paviment del passeig així com alguns gronxadors que incomplien la normativa vigent de seguretat. L´empresa encarregada de l´execució, Liegsa ha calculat dues setmanes per a realitzar tota la intervenció.
Un dels espais més característics de Pego està a punt per a un rentat de cara. La Regidoria de Parcs i Jardins ha projectat una adequació del Passeig Cervantes de Pego per a millorar el seu paviment i canviar alguns gronxadors que no complien amb la normativa vigent de seguretat infantil. La partida pressupostària per a tirar endavant aquest projecte es va assignar durant els pressupostos municipals de l´any passat, tot i això és ara quan es fa realitat la seua execució.

De fet, ahir els operaris municipals van retirar els gronxadors en mal estat. I si les previsions es compleixen dilluns arribaran els nous. La licitació inicialment assignada per aquest projecte era de 90.000 euros, tot i que Liegsa, l´empresa que va guanyar el concurs, va pressupostar l´execució en 72.000 euros, el que suposa un estalvi important, segons va explicar el socialista Andreu Dominguis.

Després de la reposició dels gronxadors, el següent pas previst és el canvi del paviment del Passeig. Els nous taulells que cobriran la superfície seran grossos per a evitar un ràpid deteriorament. Les previsions de l´empresa indiquen que les obres començaran la setmana que ve, ja que dimecres es rebran els nous taulells. Liegsa preveu dues setmanes de treball, tot i que el regidor de parcs i jardins, previsor, allarga a un mes la finalització de les obres.

635 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!