L’Acadèmia Valenciana de la Llengua prepara la toponímia de Pego

També la de la Pobla de Vallbona, la Font de la Figuera, la Vall d’Uixó, la Pobla del Duc, Gata de Gorgos, Sellent, Llanera de Ranes i la Llosa de Ranes. Els quaderns consten d’una informació bàsica sobre el municipi, la relació de topònims relatius a l’orografia, la hidrografia natural i artificial, poblament, partides i paratges, vies de comunicació i altres llocs d’interés, i finalment, els mapes on se situen cadascun dels topònims.
L’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) ahir va publicar a la seua pàgina de facebook que «té en edició els quaderns de toponímia de Pego, la Pobla de Vallbona, la Font de la Figuera, la Vall d’Uixó, la Pobla del Duc, Gata de Gorgos, Sellent, Llanera de Ranes i la Llosa de Ranes. En breu estaran a disposició dels respectius ajuntaments i de les oficines de promoció del valencià».
Estos quaderns se sumen a la sèrie “Toponímia dels Pobles Valencians”, una col·lecció que periòdicament publica la institució normativa, amb plenes competències en esta matèria, i de la qual ja han vist la llum més de 179 fullets de municipis valencians.

Els quaderns consten d’una informació bàsica sobre el municipi, la relació de topònims relatius a l’orografia, la hidrografia natural i artificial, poblament, partides i paratges, vies de comunicació i altres llocs d’interès, i finalment, els mapes on se situen cadascun dels topònims.
1565 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!