La XXIX maratò de València i els pegolins

Classificacions dels atletes pegolins a la XXIX marató de València. La cursa de la dona a Pego. Eixa és la crua realitat de la ‘Comunidaz Balenciana’, que tant defenen Rita i Camps; però la veritat és que esta enganyant-nos o intentant fer-ho cosa que nosaltres no estem disposts a deixar-nos; però el cas és que en aquesta edició de la XXIX Marató Internacional de València se’ls ha vist el plomall. “La maratón saldra i tendrà meta en el circuito de fórmula 1”; però so tros de soques, no sabeu que la importància d’una marató te relació amb els corredors i no amb el lloc on corren?

El diumenge passat es celebrà la Marató de València i el primer classificat fou Andrés Micó amb un temps de 2 hores 26 minuts 43 segons, una marca molt pobra per a una marató que vol tindre prestigi i posar el nom de la ciutat en primer lloc de l’atletisme mundial, absència total de figures de reconegut renom o de prometedor futur; però passem al que ens interessa, la participació dels pegolins en la cursa de 42 km 195m.

En un més que honrós lloc, el 56é de 2.765 classificats, arriba la nostra figura actual: Carles Siscar Bay amb una esplèndida i meritòria marca de 2h. 47m. 48s. per tant la més efusiva enhorabona de part de tots els membres de La Cultural Dorsal-19. Els altres pegolins també realitzaren un temps més que meritori, Vicenç Sendra Franqueza entrà en el lloc 308é amb un temps de 3h. 5m. 5s., Ferran Mas Siscar el 312é amb 3h. 6m. 23s., el 694é Vicenç Sala Gonzàlez amb 3h. 18m. 41s., Carles Briones Bordes en el lloc 716é, amb 3h. 20m. 44 s., Pasqual Sendra Franqueza el 788é, amb un temps de 3h. 22m 32s. i finalment Albert Pons Soriano en el lloc 796é amb un crono de 3h. 22m. 51s. Felicitem a tots ells i ara es recomanem un meritori i reparador descans, doncs acabar una marató no és qualsevol cosa, n’he corregut 14 i sé el que és.

Cursa de la dona
El dia 7 de març a les 6 de la vesprada tindrem la segona caminada de la dona, es realitzarà sobre un circuit de 1.600m. al que donarem dues voltes fent un total de 3km. 200ms., hi haurà que anar un mica abans per agafar el dorsal i enganxar-se-lo a la samarreta, la vestimenta per a eixe dia no te que ser res de particular, per suposat que el millor és un xandall; però qualsevol roba còmoda és adequada per a la pràctica de la caminada, en acabar la cursa cada participant rebrà un bossa de regal amb alguna que altra cosa dintre, allò ideal seria que cada dona convidara al seu home a que l’acompanyara a la festa, per que en resum el que anem a fer és una festa, com ho serà l’actuació de QMAV acompanyant a la nostra cantant Dolores Amelia Medina Sendra el dia 6, divendres, per la nit a les 10 al Teatres Municipal, aquesta actuació del Quintet amb Dolores Amelia es repeteix desprès, és un concert/recital que aconselle que no es perda ninguna dona, ni home. A més a més hi haurà altres activitats i més coses en eixos dies dedicats a les nostres dones.

Ferran Ferrando
Cultural Dorsal-19
907 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!