La Marina Alta aportarà 64 delegats i delegades al V Congrés del Bloc

11 d’ells seran pegolins i pegolines. Els delegats de la Marina Alta acudeixen a aquest congrés amb “la il•lusió” de contribuir amb les seues aportavions a millorar les dues ponències que es debatran. Ha passat ja molt de temps des de les darreres eleccions i els grans partits polítics ja han realitzat els seus canvis de direcció o les seues ratificacions de càrrecs. Ara li toca el torn al BNV, que aquest cap de setmana –28 de febrer i 1 de març- celebrarà el seu V Congrés Nacional a la Fira de Mostres de València. En aquest important esdeveniment de partit la Marina Alta, estarà ben representada, ja que fins a la Fira de Mostres s’arribaran un total de 64 delegats i delegades provinents dels col•lectius locals de Pego –amb 11 delegats i delegades-, Dénia, Xàbia, El Verger, Els Poblets, Ondara, Pedreguer, Gata, Benissa, Senija, Calp, Xaló, Orba, Benitatxell, Alcanalí, La Rectoria i Les Valls.

Els representants de la Marina Alta acudiran amb la “il•lusió” de contribuir amb les seues aportacions a millorar les dos ponències que es debatran al congrés. D’una banda la Ponència d’Innovació Organitzativa i d’Estatuts i de l’altra la Ponència Política i Estratègia. En definitiva, asseguren des del Bloc de la Marina Alta, que en aquest Congrés el que és pretén és “millorar el funcionament de la nostra organització, per tal de buscar un rellançament del nostre partit, el BLOC, com a alternativa de govern no sols en l’àmbit local, com ja ho és actualment, sinó també en l’àmbit del nostre país, el País Valencià”. A més aquesta cita implica “consolidar un projecte alternatiu de futur per als valencians i les valencianes que, fins ara, ni el PSOE ni el PP han sigut capaços d’afermar, perduts en picabaralles electoralistes tan crispadores com inútils”, asseguren els nacionalistes.

L’executiva comarcal del BLOC de la Marina Alta ha declarat, en un comunicat de premsa que després del V Congrés Nacional “estarem en un moment encara més òptim per a rellançar el BLOC” perquè declaren que “sense cap dubte la societat valenciana necessita de l’impuls que proporciona l’acció política dels nacionalistes valencians, ara que ja fa temps que es demostren els devastadors efectes de les polítiques fetes, tant pel Govern central com pel Consell de la Generalitat.”

802 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!