4 obres majors del Fons Estatal d’Inversió Local ja tenen nom

Ahir es van acabar d’ajudicar 3 de les 5 obres majors que restaven per adjudicar dels 8 primers projectes enviats al Ministeri d’Administracions Públiques. Promociones L’Alter de Pau, Mantengarden i Serviretro S.L. hauran de dur a terme les obres del carrer Sant Lluis, del Passeig del Cementiri i de la millora del sanejament del carrer Joaquim Pastor Alentado. Un pas més en les obres del Fons Estatal d’Inversió Local. Ahir es coneixien tres empreses més que han aconseguit l’adjudicació de 3 grans obres projectades des del Fons Estatal d’Inversió Local. A Butia Construccions, que s’encarregarà de la reparació i reforçament estructural de l’aparcament de la Plaça del Mercat s’afegeixen Promociones l’Alter de Pau que s’ocuparà de l’obra de remodelació del carrer Sant Lluís, Mantengarden que serà l’encarregada de dur a terme l’obra de millora del passeig de l’Avinguda Alcalde Fernando Alemany Ortolà i Serviretro que executarà l’obra de millora de la xarxa de sanejament del carrer Joaquim Pastor Alentado. Totes aquestes obres superen els 100.000 euros de pressupost i és per això que les empreses han estat seleccionades en un concurs. Les obres començaran en breu, com avançava la regidora d’urbanisme, Anna Aparisi.

Les obres que començaren el 12 de febrer ja estan quasi acabades el que portava a declarar a la regidora d’urbanisme que “quan comencen és ja a presa i van totes per molt bon camí.” D’altra banda, afegia que són obres “que és paguen” ja que era un temor de moltes empreses que optaven a realitzar-se. Aparisi explicava que “no patiren perquè ací anaven a pagar amb uns diners que enviava l’estat que estaven destinats exclusivament per a pagar les obres”.

La resta d’obres que resten per a adjudicar no tardaran massa en posar-se en marxa, perquè, entre d’altres coses, com assenyalava Anna Aparisi “el temps corre de pressa”. I després de bromejar en el tamany dels cartells que han d’indicar d’on provenen els fons de l’obra, Aparisi considerava que “el fons estatal ha vingut molt bé als ajuntaments i que si l’any que ve la situació continua com ara torne a vindre un altre baló d’oxigen per als ajuntaments”.

823 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!