La ‘XVI Campanya de Música als Pobles 2011’ concedeix 29.900 euros a la Marina Alta

Una decisió de la Comissió de Cultura de la Diputació d’Alacant que contempla la concessió de més de 194.000 euros destinats a les societats o unions musicals i bandes de música de 103 municipis de la província.
La Comissió de Cultura de la Diputació d’Alacant va resoldre la setmana passada la convocatòria de la “XVI Campanya de Música als Pobles 2011” que contempla la concessió de més de 194.000 euros destinats a les societats o unions musicals i bandes de música de 103 municipis de la província.

Sobre aquest cas el diputat de Cultura Juan Bautista Roselló va assenyalar que “la valoració de la campanya ha sigut un èxit, perquè pràcticament totes les bandes de música que s’han presentat han obtingut subvenció. En total s’han destinat ajudes a 128 unions musicals”.

En el cas de la Marina Alta, que és el que ens interessa, la institució provincial concedirà un total de 29.900 euros, per a les 20 unions musicals de Beniarbeig, Benidoleig, Benimeli, Benissa, Benitatxell, Calp, Castell de Castells, Dénia, El Verger, Els Poblets, Gata de Gorgos, Xàbia, Vall d’Ebo, Ondara, Orba, Parcent, Pedreguer, Pego, Teulada i Xaló. Si la divisió fos per agrupació musical els tocarien 1.495 euros a cadascuna d’elles. Tot i que en la nota de premsa no s’especifiquen els detalls del repartiment.
636 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!