La Xarxa Jove Marina Alta oferta un nou curs de monitor/a de temps lliure

A més, la Xarxa de Regidores de Joventut d’ajuntaments de la comarca ha programat una escapada a Port Aventura per al pont del 9 d’octubre. No obstant, el plat fort d’este inici de temporada és la I Trobada Musical ‘Ressona La Marina’ que es durà a terme el proper dissabte 4 de novembre. Al concurs de grups de música pop/rock poden inscriure’s, fins el 29 de setembre, tots aquells grups amb membres menors de 30 anys i, almenys la meitat de components de la Marina Alta. Ho poden fer a xarxajove@macma.org

logo xarxa jove marina altaPer segon any consecutiu la xarxa de regidories de Joventut dels ajuntaments de la Marina Alta oferixen un curs de monitor/a de temps de lliure, una formació que permet al jovent de la comarca preparar-se per a ocupacions que solen tenir molta demanda, principalment per l’estiu, quan s’activen en els municipis les escoles d’estiu.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Pego, Rebeca Bañuls, va ser l’encarregada d’anunciar-ho dimarts passat durant la presentació de les distintes activitats que té programades la Xarxa Jove Marina Alta per a este inici de curs, la més destacada d’elles, la I Trobada Musical ‘Ressona La Marina’ que es durà a terme el proper 4 de novembre a l’Alberg juvenil La Marina de Teulada-Moraira, una instal·lació propietat de la Generalitat. Bañuls va manifestar que oferir estos cursos «és importantíssim» i per això tenen el recolzament de tots els pobles que conformen la Xarxa Jove.

El curs de monitor/a de temps lliure està dirigit a joves amb 18 anys ja complits. Té una durada de 310 hores dividides en tres mòduls lectius i un pràctic, el que permet que el curs puga ser semipresencial.

calendari curs monitorL’inici del curs és el 28 d’octubre i la finalització el 10 de març de 2018. Realitzant-se les classes presencials de 9 a 20h., amb un total de 10 dissabtes presencials. IMG-20170920-WA0003El calendari es pot consultar en la pàgina web www.abastanimacio.org, al departament de Joventut de cada ajuntament o en el Centre Juvenil de la localitat. La matrícula té un cost de 160€ (60€ es pagaran en el moment de la matrícula i els 100€ restants quan s’inicie el curs). La data màxima per a inscriure’s és el 20 d’octubre. Per a més informació i per a les inscripcions s’ha d’acudir al departament de Joventut de l’Ajuntament de Pego.

IMG-20170920-WA0001L’altra activitat que oferix la Xarxa Jove Marina Alta per als xics i xiques de la comarca en este inici de curs es desenvoluparà durant el pont d’octubre, del 6 al 9 d’octubre. L’encarregat d’anunciar-la va ser el regidor de Joventut de Xàbia, Ximo Segarra. Es tracta d’un viatge al parc d’atraccions de Port Aventura, a Salou. Una activitat dirigida a joves d’entre 11 i 18 anys, que té un preu de 215€ en règim de mitja pensió a l’alberg d’Altafulla i que inclou el transport (un autobús que eixirà des de Calp i que passarà per Benissa, Xàbia i València), un dia d’entrada a Port Aventura amb dinar i un dia d’entrada a Ferrari Land, celebració de Halloween a Port Aventura, velades nocturnes, l’assegurança i, a més, explicava Segarra «l’últim dia tenen la possibilitat de triar entre 3 opcions: una excursió per la vila romana d’Altafulla, una visita i bany a la cala Cala Canyadell o una visita al parc d’aventures Jungle Trek».

Apuntava Ximo Segarra que, amb la presentació d’esta programació, «comencem un nou any» i destacava que «el plat fort serà la I Trobada Musical ‘Ressona La Marina’» i a la que convidava a tota la gent jove de la comarca a participar el proper 4 de novembre perquè, recordava, és una «magnífica jornada que hem preparat amb molta il·lusió, moltes ganes i, sobretot, molt d’esforç».

IMG-20170920-WA0000Sobre la I Trobada Musical, dirigida a joves a partir de 14 anys, es va informar que «seguix vigent la preselecció del primer concurs de música ‘Ressona La Marina’» i és per això que es destacava, per part de Daniel Ibanco, regidor de Joventut de Teulada, que «els components que vullguen presentar-se han de ser menors de 30 anys. Que el concurs va dirigit a tots els grups juvenils de rock i de pop no professional i, que almenys la meitat dels components estiguen a la Marina Alta». La inscripció s’ha de fer al correu xarxajove@macma.org. Els grups interessats poden fer-ho fins el 29 de setembre. També han de saber que hauran d’aportar les següents dades: un currículum del grup, maquetes publicades, vídeos, enllaç a xarxes socials o youtube a actuacions o temes editats i qualsevol altra dada complementària.

 

1968 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!