Dissabte 4 de novembre la Marina Alta ressonarà amb la I Trobada Musical organitzada per la Xarxa Jove

Esta iniciativa, que naix de la xarxa de regidories de Joventut dels ajuntaments de la Marina Alta vol que esta Trobada siga anual, tot i que anuncien que la temàtica anirà canviant cada any. Enguany s’ha apostat per la música perquè la comarca és molt potent en la creació de grups de música. A partir de les 10.30h., els i les joves podran participar de diversos tallers relacionats amb el món musical. Per la vesprada tindrà lloc un concurs de grups de pop/rock. Entre el jurat d’eixe concurs, components d’Aspencat o La Gossa Sorda. La formació guanyadora s’emportarà un premi en metàl·lic que ha estat donat per l’associació pegolina ALMA Proinfancia.

IMG-20170920-WA0002Ahir de matí va tenir lloc a l’Alberg juvenil La Marina de Teulada-Moraira, la presentació de la I Trobada Musical ‘Ressona La Marina’ que organitza la Xarxa Jove Marina Alta, integrada per les regidories de Joventut d’un nombre significatiu de municipis, entre els que trobem Pego.

L’alcalde de Teulada-Moraira, Carlos Linares, va donar les gràcies a eixes regidories per «tot l’esforç que esteu fent […] perquè la primera trobada musical ‘Ressona la Marina’ siga una realitat». Celebrava així mateix, que les regidories de la Marina treballen «juntes per un objectiu comú que no és altre que la promoció i la dinamització d’activitats per als joves de la comarca».

José Ramiro, president de la Xarxa Jove i alcalde d’Ondara, va expressar la seua «gratitud i il·lusió en este treball que s’està fent des de l’inici de la legislatura» i és que explicava que la Xarxa Jove treballava des de feia molts anys, però ho feia, aclaria, «sense estructura administrativa». Ramiro afirmava que en donar-li eixa estructura, permet organitzar activitats de més envergadura i «de més impacte a la joventut com pot ser esta trobada». Així mateix, l’actual Xarxa Jove permet arribar a molts més pobles i, consegüentment, a més joves.

IMG-20170920-WA0004Pilar Cabrera, regidora de joventut de Calp, incidia en el fet que la Xarxa Jove Marina Alta actualment és capaç d’oferir als i les joves de la comarca «diversió i activitats saludables» fugint del botellàs. Enguany, esta trobada que pretén ser anual, s’ha dedicat a la música, però comentava Cabrera que l’any que ve la temàtica poden ser els esports. L’objectiu final és els i les joves «connecten entre ells de la manera més saludable possible».

Daniel Ibanco, regidor de joventut de Teulada-Moraira, deixava clar que s’ha apostat «per l’oci diürn» amb esta I Trobada Musical ‘Ressona La Marina’. De fet, la Trobada començarà a les 10.30 del matí i finalitzarà al voltant de les 20.30 hores. Ibanco ressaltava que la Marina Alta deu ser «una de les comarques pioneres en organitzar un tipus de concurs i de trobada com esta» i, tot, accentuava, que era fruit de «l’aliniació dels astres».

La primera temàtica està elegida a consciència, perquè la música té molta força a la Marina Alta, i a Pego tenim bons exemples. En esta els i les joves podran trobar dos parts ben diferenciades, explicava Ibanco. Pel matí, la jornada estarà composada per 3 blocs de tallers (Dj, ritme i melodia, max mix percussió, podcast, youtuber musical, cant, informàtica i música, Street dance, batalla de galls MC’s i composició musical). De cada bloc es podran escollir dos dels tallers per ordre de preferència. De vesprada, a partir de les 16.30h., tindrà lloc el concurs de grups de música pop/rock.

IMG-20170920-WA0005La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Pego, Rebeca Bañuls, també present a l’acte de presentació, ha desvelat que, entre els membres del jurat del concurs de grups de música de la I Trobada ‘Ressona la Marina’, hi haurà components de grups tan importants com Aspencat o La Gossa Sorda. Una circumstància que considera Bañuls li dóna seriositat al concurs alhora que representa «un tiró important a l’hora de participar». A més, informava que el premi en metàl·lic al que opten les bandes concursants, serà donat per l’associació pegolina ALMA Proinfancia.

 

1755 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!