La xarxa AFIC obté un premi nacional a la millor iniciativa de dinamització del comerç urbà

Deu de les AFIC’s estan en la Marina Alta dins del CREAMA. La xarxa AFIC ha sigut valorada especialment com a exemple pioner a Espanya d’implicació i col•laboració de les Administracions Públiques en la dinamització del comerç urbà.
L’Associació Espanyola per a la Gerència dels Centres Urbans (AGECU) ha concedit a la xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) el Premi Nacional AGECU 2010 a la millor iniciativa de dinamització del comerç urbà. Esta xarxa està coordinada des de la Direcció General de Comerç i Consum de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació i compta amb més d’un centenar d’oficines distribuïdes per tota la Comunitat Valenciana. Deu de les AFIC’s estan en la Marina Alta dins del CREAMA en les localitats de Benissa, Calp, Dénia, El Verger, Gata de Gorgos, Ondara, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

AGECU distingeix amb estos premis a aquelles iniciatives, nacionals o internacionals, que han contribuït significativament a la recuperació, dinamització, posada en valor o promoció de les àrees comercials urbanes. La xarxa AFIC ha sigut valorada especialment com a exemple pioner a Espanya d’implicació i col•laboració de les Administracions Públiques en la dinamització del comerç urbà. L’acte d’entrega dels premis va tindre lloc fa uns dies a Vitòria-Gasteiz, en el marc del III Congrés Internacional URBAN COMMERCE. El cap de l’àrea de Comerç de la Direcció General de Comerç i Consum, Juan Valea, va arreplegar el guardó en representació de les cent AFIC’s de la Comunitat Valenciana.

La xarxa AFIC realitza tasques d’assessorament tècnic i de gestió i execució d’accions de promoció i millora dels equipaments i espais comercials urbans per mitjà de la incorporació de professionals formats i dotats amb innovadores ferramentes al servei del sector comercial.
826 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!