La X Fira de Comerç de Pego obrirà les seues portes divendres de vesprada

És la novetat més destacada d’esta edició que reunix comerç i associacions en un mateix esdeveniment. 10 anys que han permés que la Fira de Comerç es siga coneguda i considerada com una festa. A partir de les 16h., de divendres 6 de desembre, les seues portes estaran obertes a tot el públic.
10 anys és una xifra rodona per a celebrar. 10 anys signifiquen constància, feina, dedicació i també il•lusió renovada a cada passa. És el que trobem a la X Fira de Comerç de Pego que, en el seu desè aniversari, torna a desenvolupar-se durant el pont de desembre, 6, 7 i 8 de desembre. La novetat més destacada, l’explicava la regidora de Creama, Comerç i Turisme, Pepa Sendra, “enguany, com divendres és festiu, la X Fira de Comerç obrirà les seues portes divendres de vesprada”, una circumstància que “no havia passat mai”. D’altra banda, “diumenge tancarà més prompte, cap a les 16 hores”.
Després de 10 anys, la Fira de Comerç de Pego, en paraules de Pepa Sendra, “ja s’ha convertit en una festa, que tot el món és coneixedor d’ella […] Són cada vegada més les persones que pregunten quan serà la Fira, si poden eixir també, gent de fora que crida per a poder participar”. Victòria Pastor, Presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, ratificava que “ja en juliol i agost et telefonaven preguntant quan anava a ser la Fira”. Pastor comentava que ha estat una sort que el pont caigués tan encertadament per a celebrar el 10é aniversari de la Fira de Comerç i avançava que van a intentar atraure a tota la gent del centre peninsular que puga estar de visita per la zona.

La Presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego avançava una de les novetats que aportaran a la Fira d’enguany, si el calendari es complix. Es tracta de la presentació en societat de “la targeta de fidelització per als nostres clients, usuaris, dins el nostre poble. Junt amb això, hem creat una nova web de l’associació que tenim intenció de presentar-la a la Fira”.

A l’interior del Mercat Municipal exposaran al voltant de 25 comerços de Pego i de la comarca, 4 d’ells de nova creació, informava la regidora de Comerç, al que afegia la presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals que “la gent de Pego està sent emprendedora, es veu capacitada per a poder tirar-ho endavant. A més, és gent que quan els expliques que és l’associació i s’il•lusionen per ella. Conceben que, si entre tots ens ajuntem podem aconseguir coses i donar-nos a conèixer i estar més al dia, lluitant sobretot en les xarxes socials”.
La Fira de Comerç de Pego, dèiem abans, “és una festa”, entre d’altres coses perquè unix a comerços i a associacions, organitzant-se per a enriquir un mateix esdeveniment. Sobre aquest aspecte, Pepa Sendra destacava que, “els 10 anys d’experiència han permés arribar a l’equilibri”.

Tenint en compte quanta gent arrossega la Fira de Comerç de Pego, el Banc d’Aliments ha triat dissabte, 7 de desembre, a les 22h., i al Teatre Municipal, per a dur a terme una gala benèfica per a poder abastir el magatzem del Banc d’Aliments de cara a Nadal. Ràdio Pego preguntava a Pepa Sendra i Victòria Pastor que hi pensaven d’este plantejament. “Perfecte”, expressaven les dos a una veu. Sendra afegia que “tot eixe tipus de coses creen una sinèrgia que beneficia a tots”.

Durant les tres jornades de Fira hi haurà una sèrie d’activitats que complementaran i animaran a grans i menuts, dins i fora del Mercat Municipal. No hem d’oblidar que a l’interior del mercat estaran els estands dels comerços i a la plaça del mercat s’ubicaran les associacions i es desenvoluparan moltes d’eixes activitats previstes com balls, tallers infantils, inflables, demostració de primers auxilis, partida de pilota, l’arbre dels desitjos… per a enriquir i arrodonir la X Fira de Comerç de Pego. Apuntava Victòria Pastor que “és seguir la pauta dels anys anteriors perquè la gent ho demana”.
La Fira de Comerç de Pego està organitzada per Creama, l’Associació de Comerç i Professionals de Pego i l’Ajuntament de Pego. Per a poder dur-la endavant també s’ha comptant amb la col•laboració de la resta de regidories.

La X Fira de Comerç de Pego obrirà les seues portes divendres de vesprada

Eixa és la novetat més destacada del 2013. Enguany la Fira repetix en el pont de desembre, així, es muntarà 6, 7 i 8 de desembre al recinte del Mercat i rodalies. D’altra banda, també s’interactuarà amb l’esdeveniment que el Banc d’Aliments està preparant per al 7 de desembre.
(més…)
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!