La Vall de Gallinera homenatja Joan Pellicer

Este cap de setmana la Vall de Gallinera i la Vall d’Alcalà celebren unes Jornades dedicades a l’etnobotànic Joan Pellicer i Bataller per commemorar els 10 anys de la seua mort. Estes estan organitzades per la Unió Cultural d’Amics de la Vall de Gallinera i en les que diumenge col·labora el Centre Excursionista de Pego.

2277146_6895Joan Pellicer, un botànic enamorat de la natura que estudiava, fa deu anys que fa dir adéu a la vida. Per recordar-lo a la Vall de Gallinera fa temps que l’homenatgen i este cap de setmana han preparat diferents activitats per continuar-ho fent. 

Joan pellicer novembreDissabte al matí hi ha una visita guiada al Masos de Capaimona des d’Alcalà de la Jovada. Per la vesprada a l’Ajuntament de Benialí, xerrada impartida per Josep Bernabeu sobre ‘Etnobotànica i gastronomia en l’obra de Joan Pellicer’. 

Diumenge s’ha organitzat una excursió a la Bassa de Benirrama, on es col·locarà una placa en homenatge a Joan Pellicer. Una placa que ja estava però que algú va fer desaparèixer fa uns anys enrere. Ara es vol restituir perquè l’amant de la Diània hi estiga sempre present.

L’excursió té dos punts d’eixida. Un a Benirrama, a les 9.30h s’eixirà des de la plaça cap a la Bassa. La durada de l’excursió des d’allí és d’aproximadament 4 hores amb una dificultat baixa. L’altra eixida és des de Pego. I és que el Centre Excursionista de Pego s’afegix a l’homenatge a l’etnobotànic Joan Pellicer i a les 8 del matí des del Pla de la Font s’eixirà cap a la Bassa de Benirrama. Són 15 quilòmetres d’excursió i per tant, cal dur aigua, protecció solar i esmorzar. A més de tot el que és habitual portar quan es va d’excursió a la muntanya.

 

2356 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!