La III Ruta de la Tapa a Pego aposta pels productes autòctons i de temporada

Tapego s’inicia este divendres, 27 d’octubre, i durarà fins divendres 29 de desembre. La Regidoria de Promoció Econòmica i Creama de Pego ha reeditat TAPEGO degut a l’èxit amb què han comptat les anteriors edicions. Cada divendres a partir de les 8 de la vesprada, la gent podrà moure’s pels carrers de Pego i degustar tapes de gran qualitat i originalitat per un preu de 2.50€ que inclou una canya o un copa de vi + la tapa.

cartell RUTA DE LA TAPA 2017Arriba la tardor i… amb el canvi d’hora i la frescoreta de la nit comença a abellir acomiadar-se de bona part de la setmana amb els amics i les amigues gaudint d’unes bones tapes. I eixa és l’oportunitat que t’oferixen 12 bars de Pego amb la III Ruta de la Tapa, TAPEGO.

Des de hui divendres, 27 d’octubre, fins divendres 29 de desembre, podràs passejar pels carrers del poble i gaudir d’unes tapes de gran qualitat i originalitat per un preu de 2.50€ que inclou una canya o un copa de vi + la tapa.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Creama de Pego ha reeditat TAPEGO degut a l’èxit amb què han comptat les anteriors edicions. Enguany Casino Bar Pego, Bar Zorrilla, Rafel Restaurant, Restaurant Llit i Taula, El Moss de Pego, Restaurant Bondia, Ca Vicent, Alejandros Bar, Vent de Llevant i El Gallego, Bar Balbino, Bar Cafeteria Balbino i Seven Pizza, aposten per presentar tapes innovadores amb productes de temporada i autòctons de la zona.
1649 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!