La Vall d’Alcalà porta dos dies sense electricitat

L’alcalde de la Vall d’Alcalà, Pablo Martínez, ha denunciat públicament la situació en què es troben els 190 veïns i veïnes d’Alcalà de la Jovada i Beniaya perquè porten unes 40 hores sense electricitat.

El primer edil ha qualificat la situació com a «una vertadera emergència» i vol que es tracte com a tal des de l’empresa subministradora, Iberdrola.

El problema fonamental és que a la Vall d’Alcalà les temperatures són molt baixes. A primera i última hora del dia gela, estan a entre 1 i menys 1 grau, i, com diu Pablo Martínez, la dependència de l’electricitat és molt alta hui en dia. Especialment, a l’hora de calfar els habitatges.


Però, la falta de subministrament elèctric és més problemàtica perquè, segons ha explicat l’alcalde, hi ha gent major a la vall i persones malaltes, que estan sense calefacció, sense poder cuinar… Tampoc no hi ha cobertura de telefonia mòbil.

Martínez afirma que ha contactat en diferents ocasions amb Iberdrola, sense èxit. Com que la situació és crítica, ha telefonat a Emergències de la Comunitat Valenciana.

A més de preocupat, el primer edil es mostra fart. A la Vall d’Alcalà és difícil viure en estos moments i impossible treballar.

L’Ajuntament demana una solució immediata, que no arriba. L’alcalde sol·licita reiteradament que se’ls instal·le un generador o grup de subministrament elèctric d’emergència, com s’ha fet ja en ocasions anteriors. Assegura que no és la primera vegada que tenen el mateix problema i que abans els han posat el generador.

1075 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!