La vacunació massiva en el pavelló de Pego comença aquesta vesprada

La falta de vacunes va obligar ahir a retardar l’inici de la vacunació en les instal·lacions del pavelló municipal, que està previst per a aquesta vesprada. La regidora de Sanitat, Alicia Siscar, informava ahir que les vacunes no havien arribat, per la qual cosa se suspenia el procés d’immunització. Les persones que tenien cita per a ahir de vesprada i per a aquest matí seran redistribuïdes al llarg de la resta de la setmana. Sanitat els informarà de la nova data que se’ls ha assignat.

El coronavirus continua descendint a la Marina Alta

Aquest matí la Conselleria de Sanitat ha actualitzat les xifres de la pandèmia corresponents als diferents departaments de salut de la Comunitat. L’estadística corresponent a la Marina Alta reflecteix una nova davallada de la Incidència Acumuluada a 14 dies, que ha passat dels 36’3 casos que hi havia el divendres, a 31’06 positius per cada 100.000 habitants.

I és que al Departament de Salut de Dénia s’ha detectat tan solos 10 nous positius des del divendres. Així, el total de casos de coronavirus registrats a la Marina Alta des de l’inici de la pandèmia és de 10.094.
Els nous positius han estat confirmats per prova PCR o test d’antígens i corresponen 4 al municipi de Xàbia, dos a Teulada-Moraira, i un a Benissa, Calp, Dénia i El Poble Nou de Benitatxell.
Pego continua amb una incidència 0 en no haver-se detectat cap cas de coronavirus en els darrers dies.
678 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!