La Rondalla i la Coral del Ceam de Pego al Palau de la Música

Aquest dissabte a partir de les 11.30 del matí se celebra al Palau de la Música de València el III Festival de Ciutadans Majors que reuneix a les cinc millors rondalles i corals del país. Enguany, entre elles es troba la del Ceam de Pego. Aquesta vesprada, a les 4.30 els 35 components realitzaran un assaig general per a les persones que viuen a la Residència Sant Joan de Déu, on assagen de normal. El dissabte, 16 de juny de 2007, serà un dia que els 35 membres que composen la coral i la rondalla del Ceam no oblidaran perquè no tots els dies es pot actuar al Palau de la Música de València. Després d’una trajectòria impecable i una dedicació plena, aquest grup de música ha aconseguit ser seleccionat per a actuar en el III Festival de Ciutadans Majors que organitza la Federació d’Associacions de Ciutadans Majors de la Comunitat Valenciana.

La rondalla i la coral del Ceam de Pego han estat seleccionats entre una cinquantena de grups d’arreu del territori valencià. La seua qualitat, mostrada al jurat amb suport de cd i dvd, han estat suficient per arribar a formar part del privilegiat grup de 5 corals i rondalles que el dissabte actuaran al Palau de la Música de València a partir de les 11.30 del matí, com explicava per a Ràdio Pego la delegada del Ceam de Pego, Rosa Cambrils.

Aquesta vesprada assaig general que tindrà una doble funció: concert dedicat a les persones que viuen a la Residència Sant Joan de Déu i assaig previ abans de l’actuació de dissabte. A partir de les 4’30 de la vesprada es podrà sentir el repertori que han elegit per delectar l’auditori del Palau durant uns 25 minuts.

La satisfacció que senten els i les components de la coral i la rondalla del Ceam de Pego es veurà recolzada per l’assistència al Palau de les persones que es desplacen amb ells amb dos autobusos i amb cotxes particulars. La representació pegolina a l’auditori està assegurada.

487 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!