Els conductors honoren a Sant Cristòfol

El diumenge centenars de clàxons de camions, cotxes i motos ompliran els carrers de Pego en la tradicional processó que es realitza des de fa més de cinquanta anys a Pego i que reuneix a transportistes de tota la comarca.

La festa de Sant Cristòfol ja està preparada per a enguany. Serà aquest diumenge i s’espera que reunisca a centenars de vehicles: camions, motocicletes, cotxes i algun altre aparell preparat per a l’ocasió. Tots ells honraran al patró dels conductors, Sant Cristòfol, fent sonar els clàxons i omplint de soroll cadascú del cantons del poble.

Aquest és el segon any que l’actual junta i el seu president, Carmelo Sendra, organitzen la festa i s’han marcat com a objectiu continuar la tasca feta i que la mateixa no s’acabe.

Els actes s’iniciaran a les 8.30 hores amb la desfilada que donarà pas a la tradicional despertà que recorrerà el mateix itinerari que posteriorment realitzarà la caravana de vehicles. Es prega a tots els veïns dels carrers afectats que s’enrecorden de llevar els vehicles aparcats del lloc per on passa la desfilada.

A les 11 del matí, a l’Església de Nostra Senyora de l’Assumpció, es realitzarà una missa en honor al patró i després començarà des de l’Avinguda Fontilles l’eixida de la desfilada que acabarà al carrer Sant Agustí on es donarà la benedicció a tots els vehicles que hagen acompanyat a la imatge.

La festa de Sant Cristòfol a Pego és cel•lebra des de fa 52 anys i arrosega a conductors de tota la comarca perquè per a participar sols es necessari tindre carné de conduir. Carmelo Sendra convida a tot el poble a participar dels actes i del vi d’honor que tindrà lloc a la una.

451 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!