Avui Festa del Bàsquet i “I Open de Tennis Vila de Pego”

Aquesta vesprada, a partir de les 5, Festa del Bàsquet al Pavelló Ausiàs March en la que es jugaran diversos partits, es realitzaran concursos de mats o de tirs lliures, entre d’altres activitats. I també a partir de les 5 segona jornada de la fase final del “I Open de Tennis Vila de Pego” que es disputa a les pistes del Club de Tennis. En esports el bàsquet és avui el protagonista perquè a partir de les 17 h al Pavelló Municipal Ausiàs March tindrà lloc la Festa del Bàsquet amb diferents encontres, concurs de mates, tirs lliures, etc. D’altra banda, el cap de setmana es jugarà l’eliminatòria per a la fase d’accés que decidirà quin equip de bàsquet infantil femení jugarà la temporada que ve en el grup d’iniciació al rendiment. Es farà a doble partit:
– Dissabte, 16 de juny, a les 11:00 h, al Pavelló Ausiàs March de Pego: CB Pego – CB Oliva.
– Diumenge, 17 de juny, a les 11:00 h, en Oliva: CB Oliva – CB Pego.

I en tennis, el “I Open de Tennis Vila de Pego” està en la seua fase final. Ahir ja es va disputar una de les jornades d’aquest capítol que compta amb 32 jugadors. Avui hi ha previstos 7 partits que enfrontaran a partir de les 5 de la vesprada a Edgar Pallarés contra Alex Das; Joan Benaiges contra Joel Nacher; David Olivier contra Javier Ferrer; a continuació, David Estruch s’enfrontarà a Diego Conca; Àngel Alonso a Àlex Domènech i a continuació el pegolí Marc Giner es batrà contra Jonathan Solanas i el darrer partit de la jornada el disputaran Daniel Miñana contra Nacho Valls.

La fase final que acabarà el dissabte amb les semifinals a partir de les 4 de la vesprada i el diumenge, a les 11 del matí es disputarà la final. Tota la informació es pot trobar en www.clubdetennispego.com, allí està tot el quadre d’aquesta segona fase.
399 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!