La ronda del cementiri es repara

Durant 3 ó 4 dies estarà tallada al trànsit per la part de la rotonda cap a l’Atzúbia, ja que l’empresa AXA està duent a terme els treballs de tallada d’asfalt i posterior reasfaltat per a reparar els desperfectes de la calçada. Així mateix, els nou nitxos del cementiri han passat la inspecció de sanitat. Totes aquelles persones que utilitzen la ronda del Cementiri, ja siga en vehicle, a peu o en bicicleta, s’hauran adonat dels desperfectes del ferm, tot i el poc temps que duu en funcionament el vial de doble sentit. Aquestes persones es podria dir que estan d’enhorabona perquè des d’ahir s’està tallant l’asfalt de les zones afectades per tal de dur a terme la seua reparació. En paraules del regidor d’Obres i Serveis, Pascual Garcia, a la “ronda del cementiri estan tallant l’asfalt que hi ha en pèssimes condicions per a reasfaltar-lo”.

Així mateix, explicava Garcia que aquests treballs entren dins la garantia d’execució de l’obra civil que va dur a terme l’empresa AXA, la mateixa que actualment està procedint a la reparació, ja que, aclaria el regidor d’Obres i Serveis, la totalitat de les obres va a ser entregades en breu.

D’altra banda, sense abandonar la zona, ens traslladem al cementiri, perquè allí aquest matí l’inspector de sanitat ha acudit per a comprovar la idoneïtat dels nitxos recentment construïts en una primera fase d’ampliació del cementiri. La inspecció ha anat com estava previst i els nous nitxos compleixen totes les condicions necessàries per a ser posats en funcionament. Sobre aquesta qüestió Pascual Garcia explicava que “ja s’està plantejant intentar començar una segona fase per a què a finals d’any o principis del següent es traga a concurs i posar-se en marxa”.

593 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!