La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego programa un curs d’habilitats socials i comunicació

Este tindrà lloc dimarts 25 i dimecres 26 d’octubre de 9.30 del matí a 13.30 de la vesprada, al servei municipal agrari. Es treballarà el procés de comunicació, les habilitats socials, la crítica, la irritació i l’hostilitat. El curs, que serà impartit pel psicòleg Damián Prieto, està subvencionat per la Diputació d’Alacant.

Vivim en una societat que dóna molta importància a la imatge i la manera d’expressar-se i de relacionar-se amb l’entorn. No tot el món té la mateixa facilitat de paraula i, per tant, no sempre és fàcil moure’s a l’hora de buscar una feina o demanar informació diversa. És per això que des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego ha programat el curs ‘Habilitats socials i Comunicació’ per a dimarts 25 i dimecres 26 d’octubre.

Este curs, dirigit a dones, està subvencionat pel Departament d’Igualtat de la Diputació d’Alacant i té com a objectiu canalitzar recursos per a aconseguir una major igualtat entre dones i homes, afavorint en este cas al col·lectiu que es troba en major desequilibri, el de les dones. L’any passat es va fer un primer pas amb la realització del curs ‘Anglés en hostaleria per a dones’ i enguany es tractaran de potenciar les habilitats socials i la comunicació.

curs-habilitats-socials-i-comunicacioEl curs tractarà aspectes com el procés de comunicació (analitzant, entre d’altres, si som ames del nostre missatge o si som simples corrioles de transmissió del que ha dit algú altre), les habilitats socials (centrant-se principalment en l’assertivitat, l’escolta activa, l’empatia i el feedback), la crítica (exposant, entre d’altres, quines són les regles per a fer una bona crítica) i la irritació i l’hostilitat (focalitzant en quan i per què la sentim i el mite de «desfogar-se»). El curs serà impartit pel psicòleg Damián Prieto.

Des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego han comunicat que, tot i que hui era l’últim dia per a inscriure’s, com a hores d’ara encara hi ha places (tot i que estes són limitades) i encara hi ha dones interessades en realitzar el curs, han decidit ampliar la inscripció fins a demà divendres, 21 d’octubre, a les 13 hores. Les interessades hauran de portar una fotocòpia del DNI. Les inscripcions es realitzen a la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i Les Valls.

 

1890 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!