‘Celebrem Pego’ este cap de setmana a la XIII Fira de Comerç de Pego

Entrem en el compte enrere per a una nova edició de la Fira de Comerç de Pego i enguany, en la XIII edició les novetats són la tònica dominant. La Regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego, amb l’estreta col·laboració de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, presenten canvis en la data i la ubicació en què es durà a terme. En el format i també el lema que convida a què ‘Celebrem Pego’.

La XIII Fira de Comerç de Pego que organitza la Regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego i en la que col·labora estretament l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, duu moltíssimes novetats aparellades. La primera d’elles el canvi de data, de principis de desembre passa enguany a celebrar-se a finals d’octubre, més concretament dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre, amb la intenció «de tenir millor oratge i poder així també canviar la ubicació (del mercat municipal al pla de la Font) i passar la Fira a un espai obert que permetrà que també hi acudisquen bars i es puga percebre que “celebrem Pego” al carrer o en una terrassa», explicava Rosa Maria Ferrer, regidora de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego en la presentació de l’esdeveniment.

p_20161019_123932El lema, ‘Celebrem Pego’, també és una estrena d’este 2016, una idea que va aportar Giovanna Pérez perquè, per la seua professió (relacionada amb els esdeveniments), té clar que «la celebració» és una qüestió de rabiosa actualitat. És per això que va suggerir que la Fira de Comerç de Pego podria obrir-se a la Celebració, no una específica, sinó a la Celebració en majúscules (bodes, batejos, comunions, jubilacions, aniversaris (d’edat, de boda, de nuviatge…), natalicis, inauguració de cases i un llarg etcètera, segons va descriure la presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, Victòria Pastor.

Així ‘Celebrem Pego’ pretén obrir tot un món, el que s’obri amb la preparació d’un esdeveniment especial que té com a principal objectiu que, la persona convidada a la celebració «estiga ben a gust i li siga inoblidable», afegia Pastor.

Amb esta idea en ment, els comerços participants a la XIII Fira de Comerç de Pego que enguany es desenvoluparà al Pla de la Font, van a exposar allò que poden oferir per a enriquir un esdeveniment donant-li un segell original, ampliant la perspectiva a les persones que visiten la Fira i donant-los a conèixer que a Pego «poden trobar tot allò que necessiten per a celebrar qualsevol esdeveniment», afegia Rosa Maria Ferrer, Regidora de Comerç i Creama.

En 2016 la Fira de Comerç de Pego tindrà dos dies ben diferenciats. Dissabte 22 d’octubre les empreses i comerços participants mostraran els seus productes i serveis al públic assistent. Diumenge 23 d’octubre el torn serà per a les associacions i les seues activitats diverses. La intenció que hi ha darrere d’este canvi respon al canvi global que s’ha donat a la Fira.

14680633_10209606173385035_7946081498171785008_n-1
La resposta dels comerços i professionals de Pego davant esta nova proposta ha estat «positiva perquè pensen que esta nova temàtica pot atraure a gent molt diversa i de diferents localitats al municipi», declarava la regidora de Comerç i Creama.

14670758_10209606170304958_2230206039170926984_nLa Fira s’inaugura dissabte 22 d’octubre a les 10 del matí i els estands estaran oberts fins les 10 de la nit, tot i que el recinte es mantindrà obert fins la mitjanit amb música ambient i amb la possibilitat de degustar algunes de les tapes que es podran assaborir a partir de divendres que ve, 28 d’octubre, a TAPEGO.

Una altra novetat de la Fira de Comerç de Pego 2016 és que hi haurà un sorteig. «Es donarà una espècie de passaport que hauràs d’omplir amb el segell de cada establiment participant a la Fira i, a les 20.15h., es faran tres tipus de sorteig», explicava Victòria Pastor.

La presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, Victòria Pastor, convida a la gent a visitar la Fira i a opinar, in situ, sobre que els sembla l’aposta per saber si el format que s’estrenarà enguany els resulta interessant. 

La regidora de Creama i Comerç, Rosa Maria Ferrer, també «convida a tota la gent perquè només el fet de que acudisquen a la Fira ja és motiu de celebració», a més, els assegura que «poden agafar moltes idees per a futurs esdeveniments a organitzar, sabent, a més, que comptem amb grandíssims professionals a Pego per poder ajudar-los».

La fira està subvencionada per l’Ajuntament de Pego, la Conselleria d’Economia, Sectors Productius, Comerç i Indústria i la Diputació d’Alacant.

1696 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!