Divendres tindrà lloc la primera de les activitats de les I Jornades Culturals d’Atzaïla

Es tracta de la presentació del llibre ‘Valencians sense ADN’, Premi Octubre ‘Joan Fuster’ d’assaig 2015, de l’escriptor Ferran Garcia-Oliver, qui serà introduït per Tomàs Llopis. L’acte es desenvoluparà a la Casa de Cultura a les 20h. Les I Jornades Culturals d’Atzaïla continuaran divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 d’octubre a la Casa de Cultura i el Teatre municipal.

lllibreDivendres 21 d’octubre té lloc la primera activitat de les I Jornades Culturals d’Atzaïla, una iniciativa que té voluntat de continuïtat i que pretén assentar una data fixa per a la seua celebració. Les I Jornades Culturals d’Atzaïla desitgen convertint-se en un referent per a l’agenda cultural de Pego, de la Marina Alta i de la Safor.

Salvador Bolufer, una de les persones que s’ha encarregat d’organitzar estes I Jornades Culturals d’Atzaïla, explicava a Ràdio Pego que, en les futures edicions ja es pensa en ampliar el nombre d’activitats programades, barrejar-hi també la gastronomia, crear un premi literari i, sobretot, incloure en les Jornades Culturals d’Atzaïla les escoles i l’institut de Pego.

La presentació del llibre Valencians sense ADN de Ferran Garcia-Oliver, demà divendres 21 d’octubre, a les 20h., a la Casa de Cultura és, a parer de Salvador Bolufer, «un gran començament» per a les I Jornades Culturals d’Atzaïla perquè l’exemplar que es donarà a conèixer a Pego és «una passada i una potència de llibre», qualificava el coordinador de les I Jornades Culturals d’Atzaïla. Però confessava Bolufer que la presentació és una excusa per poder «ajuntar en una mateixa taula a dos escriptors guanyadors d’un Premi Octubre», Tomàs Llopis (Premi Octubre ‘Andròmina’ de Narrativa, 2012 per Hi ha morts que pesen cent anys) i Ferran Garcia-Oliver (Premi Octubre ‘Joan Fuster’ d’assaig 2015 per Valencians sense ADN).

Les I Jornades Culturals d’Atzaïla comptem amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pego.

1608 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!