La Regidoria d’Esports regula les taxes de les instal·lacions esportives

Fins ara «Pego era l’únic poble de la Marina Alta que no tenia res regulat i ara som el poble amb els preus més assequibles», assegurava el regidor d’Esports Raül Tamarit després que des de l’oposició qüestionaren la quantia d’algunes de les taxes proposades.
El ple ordinari d’agost aprovava per 8 vots a favor (PSPV i CdPI) i 6 abstencions (Volem Pego, PP i Compromís per Pego) la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per a la utilització d’instal·lacions esportives i la prestació del servei d’escola d’esports. Explicava el regidor d’Esports, Raül Tamarit que el que s’ha fet ha estat regular les ordenances esportives «perquè crèiem que existien uns buits que s’havien d’eliminar». Això s’ha produït, segons explicava Tamarit, aprofitant la finalització del contracte del gimnàs del Pavelló ‘Ausiàs March’. Avançava que hi ha taxes que «es mantenen igual i altres que s’han afegit».
A més, l’ordenança manté les exempcions als xiquets i les xiquetes en edat escolar que vagen acompanyats de mestres o professorat, deixant clar que seran els centres o clubs als que pertanyen els xiquets i les xiquetes els que s’hauran de fer càrrec dels danys que hi pogueren ocasionar, si estos es produïxen en horari escolar.

Les persones jubilades, les famílies nombroses i les unitats familiars que acrediten tenir ingressos inferiors al salari mínim interprofessionals tindran un descompte del 20%.

Des del PP, Javier Gascó, expressava que «ens pareix bé que s’haja de cobrar el manteniment i la conservació de les instal·lacions, però veiem algunes coses que creiem que són un poc caretes» i posava com a exemple la taxa per utilitzar el frontó.
Coincidien des de Compromís per Pego en el fet que «hi ha taxes que ens pareixen excessives, com per exemple la de la llum, però com no tenim estadístiques d’ús, no sabem en què s’han basat les taxes». Així mateix, Àngel Oltra, manifestava que entenen que «en ser un servei públic, tot i que hi haja taxes, tot el poble hauria de tindre accés a les instal·lacions esportives», és per això que suggeria el valencianista «una exempció també per a les persones en risc d’exclusió social».
Raül Tamarit defensava que «els preus estan ajustats» i s’han posat tenint en compte la gent que fa ús de les instal·lacions. Informava també el regidor d’Esports que «fins a dia de hui Pego era l’únic poble de la Marina Alta que no tenia res regulat» i ara «som el poble amb els preus més assequibles, de la Marina Alta i de la Safor».

751 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!