Pego actualitza els preus de la piscina coberta

Ho fa adaptant les activitats a la demanda de la gent. La instal·lació té una mitjana de al voltant de 300 usuaris que realitzen cursos de natació o al gimnàs. Les escoles tenen un descompte del 50%.
La Regidoria d’Esports va pujar al ple ordinari d’agost la modificació de l’ordenança reguladora del preu públic per la utilització dels serveis de la piscina coberta. Esta es va presentar després d’estudiar l’informe elaborat per la Coordinadora d’Esports i els treballadors i les treballadores de la instal·lació municipal. Contempla l’actualització dels preus i l’adaptació d’estos a les activitats més demandades en la piscina coberta, ja que comentava el Regidor d’Esports, Raül Tamarit, encara s’estava fent ús dels preus de l’empresa concessionària que fa uns anys que ja no opera a la instal·lació.
Ana Ortolà, portaveu del PP, va expressar «estar a favor que es regularitzen els preus en benefici d’aquells col·lectius que més utilitzen la instal·lació». Per la seua banda, Àngel Oltra, portaveu de Compromís per Pego, va insistir en la conveniència d’incloure en l’apartat d’exempcions de l’ordenança el col·lectiu de persones amb risc d’exclusió social.Raül Tamarit va aportar que la piscina coberta té una mitjana anual d’usuaris que oscil·la entre les 400 i les 500 persones. Pel que fa a l’assistència als cursos, bé siguen de natació, aquagym o spinning, la mitjana d’usuaris és d’unes 300 persones.

La modificació de l’ordenança va ser aprovada amb 11 vots a favor (PSPV, CdPI, PP i Volem Pego) i 3 abstencions (Compromís per Pego)

990 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!