La Regidoria de Medi Ambient prepara un simulacre d’incendi que tindrà lloc el proper 29 de juny

El passat 26 d’abril en el marc de la presentació del Pla territorial municipal front a les emergències i del Pla d’actuació municipal front al risc d’incendis forestals, es va avançar que s’estaven organitzant dos simulacres, un d’incendi forestal i una altre d’inundacions. El primer ja té data, serà el proper dijous 29 de juny, després de la festa del patró de Pego. Ahir l’enginyer forestal, el cap de la policia local i la regidora de Medi Ambient, ultimaven detalls sobre el terreny. Abans d’eixe simulacre, la regidoria ha convocat una reunió informativa per a dimecres, 21 de juny, dirigida als veïns i les veïnes de la zona de Mitjanes. Esta reunió serà a les 6 de la vesprada al saló de plens de l’Ajuntament de Pego.

P1310835D
urant la presentació del Pla territorial municipal front a les emergències i del Pla d’actuació municipal front al risc d’incendis forestals als representants dels agents implicats en la intervenció en casos d’emergència, es va avançar que, abans de l’estiu, s’anava a intentar fer un simulacre d’incendi. IMG-20170608-WA0006Hui sabem que la data per a este simulacre serà dijous 29 de juny.
Ahir l’enginyer forestal, el cap de la policia local i la regidora de Medi Ambient, ultimaven detalls sobre el terreny.

IMG-20170608-WA0004David Bordes, l’enginyer forestal que s’ha encarregat d’elaborar els plans municipals explicava que este tipus de simulacre seria bo que reproduïra l’incendi de maig de 2015 per a «intentar veure que faria cada cos, agent, actor implicat en l’extinció perquè l’impacte sobre la població fora el menor possible». Este simulacre serviria també per a «protocolitzar l’actuació de cadascú».

Abans d’això, però, la regidoria de Medi Ambient ha convocat a una reunió informativa els veïns i les veïnes de la partida de Mitjanes. Eixa reunió serà dimecres 21 de juny al saló de plens de l’Ajuntament de Pego.2270 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!