La regidoria de Medi Ambient lliura el premi al seguiment més exhaustiu i original dels arbres donats a l’alumnat de primària

L’any passat per celebrar el dia de l’Arbre, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pego va donar a cada xiquet i xiqueta de primària, de totes les escoles del municipi, un pi i els va instar a fer un seguiment per les xarxes socials del creixement de l’arbre. Hui s’ha lliurat el premi, una tauleta digital, a Nerea Mayordomo Cardona.

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pego ha decidit lliurar el premi a la trajectòria de seguiment del pi que va donar pel dia de l’Arbre de 2017.

Al voltant del 31 de gener de 2017, per a celebrar el Dia de l’Arbre, la regidoria de Medi Ambient va regalar a cada xiquet i xiqueta que cursava primària un pi menut que havien de cuidar. De fet, des de la regidoria van plantejar un concurs que promovia eixa cura i alhora el seguiment del creixement de l’arbre. El repte era publicar cada mes una fotografia a les xarxes socials que mostrara com anava fent-se gran el pi.

Des de la Regidoria de Medi Ambient informen que han estat molts els xiquets i les xiquetes que han participat, però potser no tota eixa participació ha seguit exactament les pautes marcades. Qui sí que ho ha fet ha estat Nerea Mayordomo Cardona, que hui, en acabar les seues classes, ha anat a l’Ajuntament de Pego per a rebre el premi del concurs de la mà de l’alcalde, Enrique Moll i la regidora de Cultura, Laura Castellà.

Nerea, que actualment cursa 2n de primària al col·legi Sant Antoni, ha guanyat este premi per la trajectòria de seguiment que ha portat durant tot l’any i també per l’originalitat de les fotos que, mes a mes, ha anat penjant a les xarxes amb l’ajuda de sa mare i de son pare. Unes fotos que, apuntaven des de Medi Ambient, han estat relacionades sempre amb la tradició, la cultura i les festes del poble.

1843 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!