La regidoria de Comerç obri el termini de presentació de sol·licituds per a ampliar els llocs de venda de fruites i verdures del mercat municipal

Les sol·licituds es poden presentar fins el 29 de desembre en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Pego. El nombre de parades a ocupar és limitat i per això es triaran les parades en funció dels metres quadrats disponibles i segons la puntuació obtinguda per les parades presentades segons la baremació pública.

La Regidoria de Comerç ha informat que, per les vacants existents en el recinte del Mercat Municipal destinat a la venta de fruites i verdures, ahir es va obrir el termini de presentació de sol·licituds per ampliar dita oferta. El termini finalitza el 29 de desembre. Les sol·licituds es presentaran en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Pego.

El nombre de parades a ocupar és limitat i per això es triaran les parades en funció dels metres quadrats disponibles i segons la puntuació obtinguda per les parades presentades, segons la baremació que es detalla en l’Ordenança Reguladora de la Venda no Sedentària al terme municipal de Pego. S’haurà de presentar el model d’inscripció amb tota la documentació que es detalla a la pàgina web de l’ Ajuntament de Pego.

Els mèrits hauran d’acreditar-se per mitjà de la presentació dels documents
originals o degudament compulsats.
737 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!