La regidoria de Cementeri redobla el personal el dia de Tots Sants

Durant el 31 d’octubre i l’1 de novembre les dos persones encarregades de tenir cura del cementeri municipal estaran durant tot el dia. Des de la regidoria de cementeri es demana a la gent respecte el material del camp sant (graneres, flors i altres). La missa de difunts se celebrarà dissabte a les 16.30h.
Estem en la vesprada de dia de Tots Sants. Cada vegada més s’arrela la celebració, el 31 d’octubre. Eixe dia, en caure el sol, la gent té ganes de disfressar-se amb elements tètrics, fantasmagòrics i celebrar Halloween. Una festa exportada dels EE.UU., tot i tindre unes arrels molt més properes, a Irlanda. La tradició celta creia que la matinada del 31 d’octubre a l’1 de novembre era el moment en què les ànimes de les persones mortes caminaven entre els vius.
Enguany, per primera vegada l’Associació de Comerç i Professionals de Pego han organitzat la primera desfilada de Halloween al municipi. A les 17.30 hores a la creu del Passeig Cervantes, concentració per a desfilar pels carrers del centre del poble i visitar les tendes associades a la recerca del truc o tracte.

I si parlem de Tots Sants, parlem del cementeri. Hui i demà són els dies en què més gent el visita i és per això que la regidoria de l’àrea de l’Ajuntament de Pego redobla el servei. Durant els dos dies els dos treballadors encarregats de la cura del cementiri estaran pel matí i per la vesprada per a donar servei a totes les demandes. Se’ls pot demanar qualsevol tipus d’ajuda.
Des de la regidoria de Cementeri es demana respecte pel material municipal que es deixa per ús públic (graneres, arreplegadors, escales, etc.). Recorda que és un material que poden utilitzar totes les persones que el necessiten per arreglar les seues tombes, però que no és un material que es dega sostraure o canviar per un de més vell, ja que és públic.

La missa de Tots Sants serà a les 16.30h., del dissabte 1 de novembre al cementeri municipal de Pego.
847 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!