Esquerra Republicana presenta diverses esmenes als PGE reclamant inversions a Pego

Dins les esmenes que ERC ha presentat als Pressupostos Generals de l’Estat n’ha inclòs diverses referents a Pego “per a incentivar el mercat laboral, recolzar els sectors productius i invertir en l’àmbit social, mediambiental, cultural i turístic”, explica en una nota de premsa la formació.
En el període per a presentar esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat, Esquerra Republicana ha exercit el seu paper d’oposició i ha presentat una sèrie d’esmenes, algunes d’elles contemplant la Marina Alta i també reclamant inversions per a Pego, “per contrarestar la marginació en inversions a la que ens sometent el govern espanyol”, assenyala la formació en una nota de premsa.

Així, Esquerra Republicana ha demanat diverses inversions directes per a Pego “per a incentivar el mercat laboral, recolzar els sectors productius i inversions de caràcter social, mediambiental, cultural i turístic”, segons apunta el portaveu d’Esquerra Pego.

“S’ha demanat una partida pressupostària per a neteja de sendes i camins de muntanya, per a la construcció d’un centre de recepció i una via verda a la marjal, la construcció d’una nova residència geriàtrica, la construcció d’una rotonda a l’encreuament de la N-332 amb la carretera del mar (hostal Sant Jaume), i la neteja i rehabilitació del Castell d’Ambra i dels accessos, la eliminació de les construccions del segle XX i la reconstrucció de la torre central”, enumera el republicà.


S’ha reclamat la construcció d’un enllaç ferroviari que connecte les localitats de Gandia, Oliva, Pego i Dénia, per a acabar d’enllaçar el tren de la costa entre València i Alacant, i un tren d’alta velocitat entre les dues ciutats que passe per Alcoi, Xàtiva i Alzira.
A més, també afecten a Pego altres esmenes, com l’alliberament dels peatges de l’AP7 a Oliva i el tram Pego -La Vila Joiosa.
En declaracions del portaveu d’Esquerra-Pego, Saül Ortolà :”El nostre poble està present al congrés dels diputats reclamant inversions que el govern de Rajoy ens nega any rere any. No és possible que ens tornen a tractar com a ciutadans de segona, negant-nos les inversions que ens són necessàries, mentre destinen els nostres diners a aeroports sense avions i trens que després d’inaugurar-se s’han de tancar per falta d’usuaris”.
814 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!