La programació cultural de desembre gira en torn al solstici d’hivern i el Nadal

La regidora, Laura Castellà, acompanyada per la tècnic de l’àrea de Cultura, Marisol Sendra, ha destacat una de les principals novetats d’enguany, el Mercat del Solstici d’Hivern, una tradició recuperada a Pego, que es farà a la plaça de l’Ajuntament els dies 21 i 22.

El Mercat del Solstici d’Hivern inclou un bon ventall d’activitats per a tots els públics, des de la inauguració oficial, el dissabte 21 a les 12 del migdia, fins a la cloenda, amb una actuació de la Coral del CEAM, el diumenge, a les set de la vesprada.

Però, abans de l’obertura del mercat, hi haurà altres activitats. Com la instal·lació de l’arbre de Nadal a la plaça de l’Ajuntament. Els escolars de Pego participaran en esta iniciativa amb un toc sostenible i mediambiental, que es durà a terme el divendres, dia 20, a les sis de la vesprada.

I, a banda dels Nadals i del solstici de l’hivern, hi ha altres propostes culturals en este mes. Com una presentació literària innovadora, la del llibre «Pedres que han de ser remogues», del periodista i escriptor ondarenc Jovi Seser. Serà el divendres, dia 13, a les huit de la vesprada a la Casa de Cultura. Jovi Seser estarà acompanyat pel pianista Àlex Velázquez per a presentar el llibre d’una manera molt original.

Per últim, la regidora de Cultura ha anunciat també la celebració del Festival Sons d’Hivern del 26 al 29 de desembre. Una iniciativa organitzada per l’Associació Cultural Atzaïla, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pego. La d’enguany serà la quarta edició i en ella participaran 12 grups. Els detalls els oferirà Atzaïla en dies vinents.

1613 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!