La Potingues guanya el II Concurs d’Aparadors Nadalencs

Este matí el regidor de Comerç, Ricardo Sendra, ha anunciat el nom del comerç guanyador del Concurs d’Aparadors Nadalencs, dotat amb un primer premi de 300 €, que aporta l’Ajuntament de Pego. Així ha rebut la notícia fa unes hores Diana Sendra, gerent de La Potingues.

Diana ha explicat que l’aparador de l’establiment està decorat de manera artesanal amb materials sostenibles i biodegradables. L’accés a la tenda està precedit per un espai amb rens de fusta articulats i la decoració s’estén a l’interior de la tenda, amb altres elements elaborats a mà, com són pins de tela. Un treball de dues setmanes que ha donat els seus fruits.


El segon premi del concurs, dotat amb 150€ atorgats per l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, l’ha aconseguit La Tenda del carrer la Pau.

El jurat del II Concurs d’Aparadors Nadalencs es va reunir ahir de vesprada i va recórrer els 28 comerços que han participat en la convocatòria organitzada per la Regidoria de Comerç, Creama i l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego. El jurat ha estat format per cinc persones, segons ha informat Ricardo Sendra, qui els ha agraït la col·laboració.


L’existència d’un jurat encarregat de visitar els comerços i fer una votació és una de les novetats d’esta edició del Concurs. El regidor ha recordat que l’any passat els premis es van decidir per votació en les xarxes socials.
El format d’enguany sembla haver estat més just, així, doncs, la Regidoria es planteja mantindre’l en les pròximes edicions.

Dels establiments participants, Ricardo Sendra ha destacat el seu nivell, i també ha comentat que durant el recorregut d’ahir es va comprovar que molts comerços han decorat els seus aparadors però no han participat en el concurs.
2057 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!