La presentació de la candidatura socialista ompli de gom a gom la Casa del poble

Enrique Moll es presenta com a una persona pròxima a la gent, amb més de 3.000 recepcions en 2 anys com a alcalde. La candidatura la definix com una mescla d’experiència i joventut. A més, assegura que «vaig a continuar igual. Vaig a estar al costat de tots vosaltres».
Els socialistes de Pego presentaven divendres passat a la vesprada-nit la seua candidatura, encapçalada per Enrique Moll Briones. Ho feien davant una casa del poble de gom a gom. Gent que no volia perdre’s el primer discurs del candidat socialista a l’alcaldia de Pego i tampoc a tota la gent que l’acompanya en este viatge electoral.
La presentació dels socialistes de Pego va estar conduïa per l’actor César Monzonís i avalada per l’alcalde de Cocentaina i candidat a les Corts, Rafa Briet qui es va mostrar encantant de presentar a la llista «que farà possible que, una altra vegada a Pego, torne a haver un govern socialista». Així mateix Briet, va explicar la fórmula socialista per a tornar a governar a València. Ho feia asseverant que «tenim paraula, com la d’abans». També assegurava que els socialistes tenen «paraula i ganes de de treballar. Tenim l’honradesa, tenim els principis i els valors necessaris per a tornar a recuperar el govern de la Generalitat Valenciana». Va contar que «anem a tornar la dignitat de les persones».
César Monzonís va homenatjar les persones que van construir la casa del poble, per tot el que representa l’actual seu dels socialistes pegolins. D’Enrique Moll va assegurar que és una persona amb «energia, positivisme, sentit de l’humor, una mostra d’intel•ligència». Així mateix, destacava que Enrique coneix la realitat del poble en el que viu perquè està en molts llocs en un mateix dia, acudix a moltes reunions i ressaltava la seua habilitat per «comboiar» a la gent.
Abans de parlar Enrique Moll, este i tot l’auditori, que no era poc, van poder escoltar altres virtuts del candidat a l’alcaldia de Pego pel PSPV-PSOE de la mà de gent que el coneix bé: amics i familiars, descripció que va traure les llàgrimes del candidat. Era, l’arranc del discurs de Moll com a alcaldable que, entre les seues primeres afirmacions es trobava que «avui continuem amb un cicle de canvi que va començar ara fa quatre anys […] per tornar-li la normalitat al nostre poble». Una normalitat aconseguida, en part, gràcies a la tasca dels socialistes a l’Ajuntament de Pego. Assegurava Moll que eixa normalitat és la que permet que en estes eleccions es presenten 7 partits a Pego.
Descrivia l’alcaldable socialista que, «en una situació de crisi econòmica generalitzada, en un ajuntament entossudit i sense un euro, fiscalitzats per la intervenció de l’Estat i pel senyor Montoro, hem aconseguit reduir el deute, al mateix temps que hem garantit i millorat els serveis públics en els diners de tots els pegolins, assumint competències que la llei li dóna a la Generalitat i que per falta de pressupost no assumix com és l’escoleta infantil, la residència, l’assistència bàsica com els aliments, el servei d’emergència sanitària». Ressaltava Enrique Moll, també «ens lleven les brigades del parc natural de la Marjal de Pego-Oliva, feina de la que s’ha d’encarregar actualment el servei d’agricultura de l’Ajuntament de Pego».
Destacava també de la gestió actual, «la reducció de la taxa de fem en un 15% per a tot el poble i en un 50% per a jubilats i persones amb risc social», també s’ha «millorat l’accessibilitat» de molts espais públics. L’altra consecució que subratllava l’alcaldable socialista, «la sessió de l’antic institut per a l’associacionisme de Pego».
No s’oblidava Enrique Moll de l’apartat festiu i esportiu, ja que afirmava que actualment hi ha participació de tot el poble en les festes de Pego i a més l’oferta esportiva s’ha ampliat moltíssim, per això demanava un fort aplaudiment per a l’encarregat d’ambdós regidories, Raül Tamarit.
Definia Enrique Moll la manera de governar socialista aquella que es fa «comptant amb el poble i treballant per a millorar el nostre poble» i anava més enllà declarant que «la proximitat amb la gent ha sigut la meua bandera. Obrir-li l’alcaldia a tot el poble». I ressaltava que ha atès a «més de 3.000 visites en 2 anys» al capdavant de l’alcaldia.


Font: socialistes de Pego


«Els sentiments, el cor, les il•lusions no ens duu a cap lloc. El que ens porta és el treball diari» i en este punt, criticava Enrique Moll la resta de partits que s’unixen, assegurava, per «tombar» el color roig que representa el partit socialista. Acte seguit parlava de l’equip que l’acompanya en la candidatura del PSPV-PSOE per a 2015. Definia la llista com a «mescla d’experiència i amb joventut, la saviesa i la serietat amb la frescor i el dinamisme, sobretot el treball i la preparació per a dur a terme un projecte de futur, un projecte socialista per a Pego». Entre les qüestions que també va nomenar l’alcaldable socialista, que ell, Enrique Moll, va «a continuar igual». Va a «estar al costat de tots vosaltres».
961 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!