Ciudadanos demana i aposta per la «transparència»

A partir d’ara totes les vesprades la seu de Ciudadanos, situada al carrer Mestre Esteve nº9, estarà oberta. La formació ha apostat per Noelia Rodríguez Frau perquè està capacitada, és competent i, sobretot, perquè és dona i amb elles ha d’arribar el canvi.
Divendres passat per la vesprada-nit una de les noves formacions polítiques que concorreran a les eleccions municipals de maig, Ciudadanos, inaugurava seu al carrer Mestre Esteve nº9. Aprofitava este esdeveniment per presentar la seua candidata a l’alcaldia de Pego, Noelia Rodríguez Frau. Ella, i la resta de persones que formen la candidatura a Pego, van estar arropats pel coordinador provincial i cap de llista per Alacant, Emigdio Tormo i Sergio Benito, president de la formació a la Marina Alta, entre d’altres.
Noelia Rodríguez Frau no sap exactament que és el que l’ha decidida a encapçalar la candidatura pegolina de Ciudadanos, el que té clar és que «tinc molta gent darrere de mi […] i per ella jo tire avant». Ràdio Pego li preguntava «qui és Noelia». Es defenia com una persona «senzilla i normal».
El coordinador del partit a Pego, Rafa Mendías, explicava les motivacions de l’elecció: «la veig més capacitada que jo, més competent i, sobretot perquè és dona i, o fem el canvi o no funciona la cosa. La dona té un gran pas i un gran futur en el sistema social».
«Il•lusió» és el que provoca que Ciudadanos es presente a Pego. Esta nova candidatura, segons Noelia Rodríguez aporta al panorama polític municipal «joventut, renovació, idees més clares i transparència». Una renovació, sobretot, «en transparència, en la gestió municipal i en la falta de coordinació», ressaltava Mendías. Afegia Noelia Rodríguez Frau que, Ciudadanos, demana a més de transparència, «molta més participació, no val queixar-se i no fer res, perquè això tots ho sabem fer, i respecte, que no es perda mai».
Els projectes que presenta Ciudadanos per a Pego encara estan per perfilar. En estos moments els integrants de la formació estan encara debatent-los i perfilant-los.

La seu de Ciudadanos a Pego es troba ubicada al carrer Mestre Esteve nº9 i estarà oberta, principalment de vesprada.
776 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!