Acció Urgent presenta un joc de taules de rescat amb la innovació més puntera

La seua, és la primera ambulància de tota la Comunitat Valenciana que hi disposa d’este joc de quatre taules amb curvatura adaptada al cos, més lleugeres i flexibles. D’altra banda, Pedro Barranco acumula un nou trofeu, el del VIII campionat de rescat d’accident de trànsit de la CV.
Des de fa sis mesos Acció Urgent està intentant obtenir el conjunt de taules de rescat més punter. Hui ens les presentaven. Són quatre taules de dimensions i formes distintes que presenten unes característiques ben diferenciades a les taules d’ambulància actuals. Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent ressaltava que l’entitat d’emergències pegolina serà la primera, a tota la geografia valenciana, en disposar d’elles.
El material amb que estan elaborades estes taules permet donar-los «curvatura, pesa molt menys i facilita molt la manipulació i el maneig de la víctima». Es disposa de quatre taules, una d’elles «per a situacions hostils, llocs molt menuts», una segona que «servix per a extraccions ràpides de vehicles», una taula llarga que és polivalent i una altra pediàtrica, més menuda de llargada. Subratllava Barranco que l’empresa que les patenta «ha volgut cedir-nos-les».
Esta cessió és gràcies a la involucració del sanitari d’Acció Urgent en diferents campionats d’excarceració de víctimes en accident de trànsit i els bons resultats de les seues actuacions junt amb l’equip de bombers de Gandia.
A este respecte, hem de felicitar Pedro Barranco i els seus companys de Gandia perquè han tornat a guanyar el campionat intern de rescat de víctimes en accident de trànsit. És la cinquena vegada que aconseguixen pujar al més alt del pòdium. A més, en la VIII Trobada ho han fet en totes i cadascuna de les categories. Esta posició els permet viatjar i competir, el proper mes de juny, a Portugal com a representants del Consorci de Bombers de la província de València, en la trobada nacional d’excarceració.

Barranco explicava que eixa primera posició no és debades, ja que l’equip de bombers de Gandia treballa una mitjana de 16 cotxes al mes. Entrenen 2 dies a la setmana. El que suposa que els situa en l’ «elit».

Ressaltava que tot eixe entrenament té d’important que «a l’hora de treballar amb les víctimes i els pacients que puguem intentar fer el millor treball, és l’únic que ens enduem. Que una persona no es quede en cadira de rodes», declarava el sanitari d’Acció Urgent.
1381 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!