La Policia Local felicita dos ciutadans per la seua intervenció en una detenció

Dissabte passat la Policia Local de Pego va celebrar el dia dels seus patrons, els Sants Àngels Custodis. La jornada va incloure diferents activitats i d’entre elles, un acte en el qual es va fer una felicitació pública a dos ciutadans que van col·laborar amb els agents de la policia en la detenció dels autors d’un robatori amb violència el passat 21 de juliol a Pego. També es va fer oficial la incorporació de tres nous agents.

Alejandro Server Pascual i Francisco Sendra Mateo són els dos homes que col·laboraren amb la Policia Local de Pego i ajudaren els agents a detindre els autors d’un robatori amb violència al mes de juliol.
Ambdós van rebre una placa de felicitació de mans de l’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Enrique Moll, en l’acte que va tindre lloc dissabte a la Casa de Cultura. Moll, junt amb l’oficial en cap de la Policia Local de Pego, Santiago Montero, van ser els encarregats d’imposar la musclera de gala als tres nous agents incorporats al cos recentment, són Neus Timoner Moreno, Pablo Mestre Ureña i Adolfo Pérez Ballester.

L’alcalde va dedicar unes paraules d’agraïment a la Policia Local de Pego en el dia dels seus patrons. L’escoltem:

Per part seua, l’oficial en cap, Santiago Montero, va encoratjar el seu equip per continuar amb el seu treball de servei públic de la millor de les maneres.

A més de l’acte celebrat a la Casa de Cultura, la celebració dels Sants Àngels Custodis va incloure una jornada de portes obertes al passeig Cervantes, on es va exposar els vehicles i material policial per apropar-lo especialment al públic infantil. També es va celebrar una missa en honor als sants.
1082 Visites
Hola!!