Llum verda al projecte de creació d’una pista de Pump Truck

L’Ajuntament de Pego ha rebut una subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant (Plan + Cerca 2023) per un import de 210.727 euros per a la construcció d’aquest recinte per a bicicletes i patinets.

Aquest nou espai d’oci se situarà en el passeig Michel i substituirà a l’actual skate park. El futur pump truck serà de dimensions més grans que l’espai actual. Ocuparà una superfície aproximada de 20 metres d’ample per 45 de llarg; i el recorregut del circuit tindrà al voltant d’un centenar de metres. Comptarà amb peralts, corbes i altres elements característics d’aquestes instal·lacions.

Es tracta d’una actuació d’important envergadura perquè la construcció d’aquest recinte d’oci comporta, a més, l’adequació de l’entorn on se situarà el pump truck, així com les zones dels voltants. Segons s’ha informat des de l’Ajuntament de Pego, serà necessari fer treballs de millora del paviment i revestiment; es contempla també treballs de fusteria i revisió i millora del mobiliari, així com la instal·lació de nova il·luminació en la zona i la gestió dels pluvials i sanejaments.

Quant als terminis, està previst que el consistori licite en breu el projecte, per la qual cosa es preveu que l’actuació s’inicie en les pròximes setmanes. El termini d’execució de les obres, segons els tècnics, és a priori, de dos mesos a partir de l’inici dels treballs.

La regidora d’Urbanisme, Laura Castellà considera interessant el projecte perquè, ha dit “l’skate park ja s’ha quedat xicotet per a l’actual demanda que tenim en el municipi”. Paraules a les quals el regidor d’Esports, Raül Tamarit, ha afegit que amb aquest projecte s’ofereix «un altre espai més per als joves que els agrada practicar esport a l’aire lliure”.

AJUDA PER A LA PAVIMENTACIÓ

A més del finançament per a la construcció del circuit pump truck, l’Ajuntament de Pego també ha rebut una ajuda econòmica de la Diputació Provincial d’Alacant (també a través del Plan + Cerca) de 151.042 euros per a dur a terme treballs de pavimentació en diferents vies públiques del municipi.
334 Visites
Hola!!