La policia local de Pego reparteix més de 1000 mascaretes

Ahir els agents de la policia local mentre controlaven els vehicles a les entrades i eixides de Pego van començar a repartir les mascaretes subministrades per l’Ajuntament. Hui han seguit el mateix procediment.

Des de l’Ajuntament de Pego s’ha fet una compra d’unes 2500 mascaretes per tal de prevenir els contagis. A més, segons ha informat la regidora de sanitat, Alicia Siscar, són mascaretes homologades i d’un sol ús. A causa de l’escassetat del material les mascaretes i guants facilitats per la conselleria van destinats als col·lectius que més ho necessiten com és el cas de la residència Sant Joan de Déu de Pego i el servei del SAD (Servei d’Ajuda a Domicili).

Els agents de la policia aprofiten els controls per a fer el repartiment dels protectors facials contra el coronavirus a la gent que no en té. Segons han informat, aquestes mascaretes es donen als conductors que ixen o entren del poble per anar a treballar o comprar.

Aquesta vesprada i al llarg dels pròxims dies la policia local seguirà amb els controls i el repartiment de mascaretes a diferents punts estratègics del municipi, però pròximament es facilitarà a més gent per una altra via. Davant la situació a la que s’enfronta la societat la policia local recorda la importància de quedar-se a casa.

 

997 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!