La Policia Local de Pego ha iniciat una campanya per controlar els excrements de gossos al carrer

La problemàtica dels excrements de gossos i gosses en la via pública és constant i generalitzada. És un debat que cíclicament apareix al carrer, a les xarxes socials, a ‘Vesprada Política’ o al ple municipal. I en este cas és notícia perquè la Policia Local de Pego va iniciar ahir una campanya de control de gossos enfocada, principalment, a evitar, en tot el que siga possible, que els amos i les ames dels animals no arrepleguen allò que els seus gossos defequen deixant brutícia en el carrer i creant incomoditat als i a les vianants que hi circulen.

20150924-campanya-excrements-gossos-smallEsta campanya, però, és diferents a les anteriors perquè no avisa amb cartells la possible sanció econòmica o que es vigilarà amb més intensitat, sinó que consistix en què els i les agents de la policia local, de paisà, vigilen les zones on habitualment es trauen els gossos a passejar. En anar de paisà no criden l’atenció i, per tant, els amos i les ames de gossos i gosses actuen amb normalitat. És ahí quan, si l’agent observa que no s’ha recollit l’excrement, s’identifica i multa a qui haja incomplit la normativa.

La Policia Local subratlla que, després del primer dia de campanya, ha pogut observar que la majoria de persones que trauen a passejar les seues mascotes recullen els excrements. Un fet que està indicant que, a poc a poc, es va prenent consciència de la problemàtica que suposen les defecacions dels gossos a la via pública i, en conseqüència, s’actua de forma responsable.

2619 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!