La pluja fa suspendre la majoria de partits de futbol

D’altra banda, el Pego continuarà en Tercera i el Juvenil “A” aconsegueix l’ascens a primera regional. PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

A CASA

Dissabte, 10 de maig.

Camp del Cervantes.
11:30h. Infantils del Pego CF “B” 3 – FC Oranje 0
Aquest resultat l’han aconseguit els de l’infantil sense massa esforç ja que l’Oranje no es va presentar i la Federació els ha concedit la victòria als rogets automàticament.

FORA DE CASA

Dissabte, 10 de maig.

Els partits dels Benjamins i Alevins van ser ajornats per motius de pluja. Aquests havien de jugar a Gata de Gorgos però finalment van tenir festa.
També es van haver d’ajornar per la pluja els partits que jugaven l’Infantil “A” i el Cadet, que estava previst que es desplaçaren a Pedreguer.

I el partit del Pego “B” contra l’Almoines no va ser menys i també va ser ajornat per la pluja.


Diumenge, 11 de maig.
El partit que si que va tenir lloc el diumenge a les 6 de la vesprada al Camp “Mundial 82” de Catarroja va ser el corresponent a la Tercera Divisió. El resultat, però no va ser favorable per als rogets.

Catarroja CF 1 – Pego CF 0

Tot i el resultat negatiu dels pegolins, el fet que l’Olímpic de Xàtiva i el Barri del Crist, també perderen els seus respectius partits en aquesta jornada de lliga, li permeten al Pego C.F. respirar tranquil i assegurar-se la permanència matemàticament. Així actualment es troba en la 16ena posició de la taula de classificació 47 punts.

Una altra bona notícia que s’haurà de celebrar ve de la mà del Juvenil “A” que guanya a Alginet el que fa que aconsegueisca l’ascens a primera regional. Jugava el diumenge a les 8 de la vesprada al Camp 20:00 h. Camp “ La Ermita ” d’Alginet.

Juvenils del UD Alginet “B” 1 – Pego CF 4

El partit del Juvenil B contra el CD Ciutat de Gandia “A” que s’havia de jugar dijous passat i va ser suspès per la pluja ja té data. Es jugarà el proper dimecres.

Aquesta i la resta d’informacions seran ampliades al programa d’aquesta nit “Esports a Ràdio Pego”.
612 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!