La plataforma ‘Pego per unes pensions dignes’ sol·licita un ple extraordinari monogràfic a l’Ajuntament

Durant la convocatòria de hui a Pego per unes pensions dignes, un dels portaveus habituals, Agustí Selfa, ha consultat les persones presents si els semblava bé que la Plataforma presentara, per registre d’entrada a l’Ajuntament de Pego, una sol·licitud de plenari extraordinari monogràfic sobre la qüestió, el que s’ha acceptat.

La Plataforma ‘Pego per unes pensions dignes’ hui ha fet una passa més perquè, a més d’informar de què el Pacte de Toledo continua encallat i com les pensions, al no ajustar-se a l’IPC, provoquen una pèrdua important de poder adquisitiu dels i de les pensionistes, també ha presentat per registre d’entrada la sol·licitud d’un ple extraordinari monogràfic sobre pensions.

S’ha fet després d’una consulta a les persones presents en la convocatòria de hui que, per unanimitat han recolzat la proposta de la plataforma. En eixa petició s’exposa que, «davant la precària situació en què ens trobem els i les pensionistes de la localitat, necessitem del suport del nostre ajuntament com a administració més propera i sensible als problemes de les veïnes i veïns, en la nostra lluita, que considerem justa i que tard o d’hora ens afecta a totes i a tots». En este ple se sol·licitaria «al Govern Central l’actualització del Pacte de Toledo, així com la reforma de les pensions i els seus augments adequats a l’IPC, tal i com es venia fent».

La demanda també suggerix que, de fer-se el ple, «puga fer-se un dijous, a les 12h., el més aviat possible perquè puguem assistir al mateix, el major nombre de persones possibles».

 

1507 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!